Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawa Tylman lekko ucichła , zaczeła sie Żuk

Polecane posty

Gość gość

i kolejna panna lekkich obaczajów .... brewki ku re wki , rurka , doopa sie prosi a potem płacz......

Gość gość
obyczajów *

Gość gość
zamilcz śmieciu ludzki

Gość gość
Dokładnie . Oglądałem jej zdjęcia . Pewnie Araby sie napalili .

Gość gość
Jesteście żałosne.

Gość gość
"Żałosne"? To określenie to dla nich komplement. W tym kraju feministki maja jeszcze duzo do zrobienia.

Gość gość
Uszanujcie ludzkie życie, które zgasło. I ból rodziny. Hejtujecie nawet zmarłych. :(

Gość gość
chyba sie rozpłacze ze lada pojechała do arabów i sie pochlastała . kurcze trza nie miec rozumu by tam pojechac

Gość gość
Mnie ciekawi co tam sie wydarzylo. Bo i chlopak i rodzinka i biuro podrozy placze sie w zeznaniach. Podobno ktos tam z nia byl z Polski od kilku dni wiec jak niby miala byc porwana? Czemu chlopak nagrywal rozmowy z nia? X Ale ogolnie uwazam ze lepiej byc ostroznym. To jak na drodze - mozna miec pierwszenstwo, ale co nam po nim jak jesteśmy martwi?

Gość gość
dziwne to wszystko . chca wyjechac w końcu okazuje sie ze ma nieważny paszport . potem ona jedzie sama . zdjecia na fb są takie żalosne , cóż ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość gość
Ciężko mi uszanować kogoś kto daje na Neta zdjęcie z doopa wypieta na rurze.... Skromnej kobiety by mi było szkoda ale nie takiej....

Gość gość
"Ciężko mi uszanować kogoś kto daje na Neta zdjęcie z doopa wypieta na rurze.... "- a jak kulturysta w stringach prezentuje się na pokazie i wypina wszystko, nie tylko dupę, to już ok? CIężarowiec kucający do podnoszenia ciężarów też ok? Pływak zginający się przed skokiem też jest ok? Ale poole dance już nie? Dla nieświadomych- to normalna dyscyplina sportu, bardzo wymagająca na dodatek, to że dziewczyna miała takie umiejętności, świadczy tylko o ciężkiej pracy i sprawności fizycznej, a z wypinaniem tyłka nie ma nic wspólnego. Nie wrzucała zdjęć z klubu nocnego, w kusej bieliźnie, tylko normalne zdjęcia z treningów. W ogóle jak zajrzałam na profil, fakt, urodę i styl miała jakie miała, ale nic głupiego, żadnych idiotycznych pseudo- filozoficznych memów, żadnych wulgaryzmów, żadnych ordynarnych zdjęć, żadnych wyzywających strojów nawet... Ale młoda, ładna, zgrabna i z nietypowym sportem, więc zdeptać i zgnoić nawet po śmierci.

Gość gość
Osoba siejąca tu hejt to ktoś na wzór dawnego nazisty, który prowadził dzieci żydowskie do komór gazowych i jeszcze myślał, że jest od nich lepszy. Lub duchownego, który torturami doprowadzał kobiety do przyznawania się do kontaktów z diabłem, żeby z dziką satysfakcją przyglądać się jak płoną na stosie. Zero empatii, zero refleksji nad ludzkim życiem, zero inteligencji.

Gość gość
Mnie ciekawi co tam sie wydarzylo. Bo i chlopak i rodzinka i biuro podrozy placze sie w zeznaniach. Podobno ktos tam z nia byl z Polski od kilku dni wiec jak niby miala byc porwana? Czemu chlopak nagrywal rozmowy z nia? znajomy mial po nia dopiero przyleciec, zorganizowanie tego nie trwa 5 min. Dziewczyna kupila wycieczke-niespodzianke bez sprawdzenia czy chlopak ma wazny paszport przez najblizsze 6 mcy. Postanowila poleciec sama, na miejscu ktos, nawet niekoniecznie miejscowy, zauwazyl latwy lup – samotna, piekna dziewczyne. Moze wyszla wieczorem na drinka, flirtowala niewinnie z jakims facetem, ktory dorzucil jej pigulke do drinka? Pigulka g****u jest niewykrywalna po 12 h od zazycia, ofiara jest bezwolna i nie broni sie. Moze nawet sa swiadkowie czy zdjecia z monitoringu jak pijana dziewczyna poszla do swojego pokoju z facetem, tylko co z tego? nie sadze zeby ktokolwiek reagowal na widok wstawionej pary w drodze do swojego pokoju, to nic nadzwyczajnego w takim miejscu. Ryzyko wpadki g****iciela praktycznie zerowe; nawet jakby ktos sie o cos zapytal to on tylko odprowadza dziewczyne do jej pokoju. A po seksie moze powiedziec ze sama chciala: obrazen nie ma, sladow narkotykow juz tez nie, jego slowo przeciwko jej. Po wszystkim zdala sobie sprawe co sie stalo, zadzwonila do domu, rodzina zawiadomila biuro i rezydenta, podjeli proby pomocy jej. Chlopak wie co sie stalo i nagrywa rozmowe zeby miec dowod np dla konsulatu - zloze sie ze jak do nich zadzwonil pierwszy raz to go olali, stad potrzeba nagrania zeby ktos z naszych sluzb ruszyl d. Wez tez pod uwage ze tak naprawde on niewiele moze zrobic – jest uziemiony w innym kraju i wg prawa jest dla Magdy obca osoba. Dziewczyna jest w szoku, obwinia sie, moze jest jeszcze pod wplywem narkotykow; z pierwszego szpitala sie wypisuje, w drugim podejmuje udana probe samobojcza.

Gość gość
gość dziś Nawet jeśli masz rację to dziewczyna zachowała sie nieodpowiedzialnie. Oczywiście, nikt nie miał jej palcem tknąć. ona jest ofiarą, a nie sprawcą, ale nie zyjemy w idealnym świecie, trzeba mieć trochę pokory i rozwagi nawet w Europie, a co dopiero jednak w takich krajach (byłam, doświadczyłam więc nie filozofuje bez pokrycia). No niestety, dlatego część osób reaguje jak reaguje.

Gość gość
Eh ..ludzie ,albo niskich lotów hejt albo wyniosłe moralistki od siedmiu boleści . Na wykop.pl jest obszerny wpis kogoś kto zna tamte klimaty -ciekawe merytorycznie opracowanie na temat .Poczytać i przemyśleć .To o gangach gwałcicieli w których są w Egipcie także ludzie z ruchu turystycznego od taryfiarzy po boyów hotelowych i pracowników ochrony ,policja z nimi trzyma sztamę Samotna kobieta to ich target -tam gwałty są nawet w 5 gwiazdkowych hotelach .

Gość gość
Sorry ale taniec na rurze to tylko prostytutki uprawiają. I nie porownuj do rury normalnych dyscyplin sportowych bo się osmieszasz. Ładna to ona nie była, ty chyba ładnej dziewczyny nie widzialas. Ewa Tylman była ładna, ale nie ta z rury... Wulgarna twarz, podobna do faceta na niektórych zdjęciach, żadna piękność

Gość gość
Widziałaś siebie w lustrze? :D

Gość gość
gość dziś To co piszesz tym bardziej pokazuje nieodpowiedzialnośc tej dziewczyny, że się samotnie tam pchała.

Gość gość
16.24 - jesteś obrzydliwie głupia.