Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autoserwis dla kobiety. Trójmiasto?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Szukam fajnego serwisu samochodowego takiego gdzie mi wszystko wytłumaczą jak trzeba. Mąż zagranicą a ja chcę pokazać, ze potrafię zająć się takimi sprawami sama. Z drugiej strony kompletnie się na tym nie znam a więc proszę o jakieś namiary bo auto ledwo zipie ;p

Gość gość
Ja w Gdańsku jeżdżę do Ring. Ceny nie są wygórowane a serwis jest nowoczesny i oblegany. Jest na to jednak sposób- rezerwacja terminu online dzięki czemu całkowicie omijam kolejki. Panowie fajne potrafią wszystko wytłumaczyć. Generalnie serwis ma świetne opinie więc ci go polecam z czystym sumieniem :)

Gość gość
Ring albo AZ auto z tym, że Ring moim zdaniem dużo lepszy. Cenowo jest podobnie a jednak serwis dużo bardziej nowoczesny z dobrym sprzętem. Ja jestem stałym klientem od kilku lat i nie narzekam a wręcz przeciwnie :)

Gość Adela

A byłaś np. w Ringu na Grunwaldzkiej? Fajny serwis, dobre podejście, ceny nie straszą.

Gość Iwona

Cenowo jest bardzo ok moim zdaniem. Fajna opcja u nich to też rezerwacja terminu przez stronę internetową. Dzięki temu nie stoi się w kolejkach a klientów mają sporo. Myślę, że jeżeli usterka poważniejsza to wybór ich będzie najlepszym wyborem :0 pozdro