Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WYDZIAŁ MEDYCZNY  W OPOLU

Czy opole to wg was duże czy średnie miasto?

Polecane posty

Gość gość
wg nas opole to dziura i zad***e a teraz w*********laj

Gość gość
mala prowincjonalna wiocha drugo- a nawet i trzeciorzednego znaczenia

Gość gość
raczej małe... Srednie to tak 150-300. powyzej 300 to duze

Gość gość
Opole ?dla mnie wiocha

Gość od homocwela czemu opole wg ciebie to wiocha? Ps opole to nie miasto drugo i trzeciorzędnego znaczenia tylko pierwszorzędnego znaczenia po pierwsze dlatego że opole to miasto wojewódzkie po drugie opole to bogate miasto bogatsze niż Wrocław lublin Rzeszów Bydgoszcz łódź czy szczecin opole to 4 najbogatsze miasto wojewódzkie czemu każdy nazywa go dziurą i zadoopiem koorfa nikt z was nie był w Opolu nie znacie tego miasta a wg was to dziura i zadooooopie tak?

W Opolu są kina teatry filharmonia amfiteatr piękny rynek ogród zoologiczny aleja gwiazd polskiej piosenki festiwal polskiej piosenki muzea galerie sztuki centra handlowe centra wystawowe obiekty sportowe hale sportowe oprócz festiwalu polskiej piosenki jest wiele krajowych i międzynarodowych festiwali jak np drum fest rock opole opolskie konfrontacje teatralne ogólnopolski festiwal teatrów lalek opole songwriters festiwal i wiele innych krajowych i międzynarodowych festiwali i wystaw targów ps a wg was opole to dziura i zadooooopie? A był ktoś z was tam? Nie nie nie nikt z was tam nie był czemu tak się uwzieliście na opole? Co wam to miasto zrobiło czemu wg was to dziura i zadooooopie przecież opole to miasto wojewódzkie czyli o takiej samej randze jak Wrocław poznań Kraków bo jest tak samo jak one pełnoprawnym miastem wojewódzkim

Gość gość
debil, po prostu, kórwa, debil :o

Skoro jestem debilem to dlaczego przecież powyżej ci napisałem o godzinie 17:07 17:12 że opole to nie dziura pisze jak byk wyraźnie nie będę pisac jeszcze raz bo jest napisane i jakimi ty się kryteriami opierasz skoro pisałem Ci powyżej przeczytaj i odnieś się do tego a byłeś kiedyś w Opolu? Nigdy

Gość gość
Opole to piękne miasto? Może? Teatry, kina, aleja gwiazd... Pofatyguj się niecały kilometr od Rynku czy dworca PKP. Zobaczysz ciemne, dziurawe, nieremontowane od niepamiętnych czasów podwórka gdzie policja boi zapuszczać. Poważnie ciemne nędznie oświetlone ulice. Dziury w chodnikach, gdzie można nogi połamać, Kałuże po kostki itp. Rejon ul. 1Maja, Kraszewskiego, Plebiscytowa, Kolejowa. Zapraszam po zmroku. Łatwo trafić. 1-go Maja do dwupasmówki (Plebiscytowa na lewo, Fabryczna na prawo). Wejdź na któreś podwórko. Krakowska i rynkowe bruki są na pokaz. Ty nie masz pojęcia o tym mieście.

Ja nie ma pojęcia o tym mieście? Jeszcze śmiesz mi tak pisać akurat o Opolu wiem więcej niż ci się wydaje bo w Opolu jestem bardzo często akurat od dziecka bardzo często jestem w Opolu i praktycznie znam całe opole i taka jest prawda bo mieszkam w województwie opolskim dlatego jestem często w Opolu przejeżdżam opole od chabrów po winów od Castoramy do karolinki od elektrowni koło cementowni potem oraz OBI do rynku itd i ja do Opola pociągiem nie jeżdżę tylko autem i opole mi się podoba niby Wrocław jest cacy? Piszesz ze są dziury w drogach i chodnikach w Opolu akurat nie tylko w Opolu w całej Polsce gdzie byś nie była czy to w Warszawie czy Krakowie czy Wrocławiu są krzywe chodniki i dziurawe drogi...

Gość gość
Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.

Ps a wg ciebie Wrocław jest cacy i super? Haha setki obskurnych walących się kamienic brud pełno szczurów zobacz sobie nadodrze równie dobrze mogę tak napisać o każdym mieście Wrocław to Syf tak samo łódź a warszawa idiotko niby cacy? To zapuść się na Pragę północ i południe to zobaczysz jak super i jeszcze butelką po winie od menela po mordzie dostaniesz

Gość gość
gość dziś polemika z tym czubkiem nie ma najmniejszego sensu; on jest świrem (i to nie takim wyzywanym, ale normalnie zdiagnozowanym w psychiatryku). I co byś nie napisał/a on i tak bedzie cały czas te swoje idiotyzmy wypisywał to jest debil i jedynym na niego sposobem jest całkowite ignorowanie durnia

Gość gość
19.21 Ja się tu urodziłam i to dość dawno. Zaparkuj samochód na którymś z podwórek, o którym pisałam. Jeżdżąc autem nie poznasz miasta. I śmiem Ci powiedzieć, że go nie znasz. Jak to bogate miasto dysponuje pieniędzmi? Co robi dla szarego obywatela tego miasta, jak pozbawia się ludzi mieszkań? Co ty wiesz o aferach, o łapówkarstwie, o tym kto siedział i za co? Ty tylko oglądasz obrazki jak dziecko ilustracje w książce, której tekstu nie rozumie.

Gość gość
czego mialczysz go mana faka:-P dawno cie nikt w pupala nie wyxymal? aaa:-P

19:35 niby po co mam parkować auto na jakiś podwórkach w Opolu? Po chuj? Ps ja wolę sobie autem przez opole przejechać I pochodzić po karolince szukając promocji często jestem na zakupach w karolince czy castoramie OBI na dawnym ZWM i na chabrach mam rodzinę i tam do nich jeżdżę czy na rynek i krakowską czy do zoo czy do skansenu w bierkowicach czy tylko przejazdem jeżdżę przez opole ostatnio byłem w grudniu 10 dni w szpitalu na wodociągowej w Opolu i tam spałem i tam na wizyty jeżdżę

Gość gość
Jedź do ZOO. Kontakt ze zwierzętami stymuluje pozytywnie. Rozumiem, że wolisz szpital na Wodociągowej ponieważ to Twoje środowisko naturalne. Ja też kocham Opole.

Gość gość
To zajs ten poeb od namyslowa! Dajcie se znim spokuj