Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RINa77

Sklamał o pobycie w seminarium

Polecane posty

Gość RINa77

Mój kolega zapytany o to czy był w seminarium ostro zaprzeczył , jednak ostatnio wydalo sie , że owszem był jednak wogole nie chce o tym rozmawiać a sam pobyt tam i okoliczność w jakich zrezygnował to już wogole ściśle tajne . Najgorsze jest to kłamstwo , nie wiem co tym myśleć . Dodam ze jesteśmy na stopie kolezenskie j jednak wiem że mu się podobam . Co robić .?

Gość gość
nic, nie twoja sprawa

Gość gość
nie naciskać, pozwolić mu samemu wybrac moment, kiedy sie otworzy. Jeśli sie nie otworzy, uszanować to, bo to przecież nie Twoja sprawa.

Gość gość
Może się wstydzi ?

Gość gość
też bym się wstydziła jakbym była w seminarium

Gość gość
Myślę że pobyt w seminarium dużo mówi o człowieku i stanowi ważny punkt w zyciu . Może bal się twojej reakcji?

to jego życie i jego sprawa, skoro nie chce o tym rozmawiać to to uszanuj

Gość gość
Owszem ale wydaje mi się ,że ona ma tez wszelakie podstawy do tego aby tej znajosci nie kontynuować a juz napewno nie angazowac się mocniej skoro nie wie z kim ma do czynienia .

Gość gość
"nie wie z kim ma do czynienia" hihi,co za polot językowy.Otóz wie-on był w seminarium. Ty po jednym,dwoch spotkaniach znasz kogos dobrze?

Gość gość
Znam go już rok , więc taka zatajona informacja robi różnice . Autorka

Gość gość
Myślę ze się wstydzi albo nie chce sensacji wzbudzać ;) jesteś pewna że jest h etero ;)

Gość gość
To co olej albo obraz się to już się w zyciu nikomu nie przyzna haha

Autorko, a czy w ciągu Waszej znajomości opowiedziałaś mu o swoim pierwszym okresie, o tym kiedy po raz ostatni zeszczałaś się w majtki oraz o szczegółach swojego pierwszego stosunku - czy może to przed nim ukrywasz? Facet nie chce o czymś mówić. O ile nie ma to jakiegóś wplywu na teraźniejszość to może udowodnij sama sobie, że go szanujesz i nie rób afery tam, gdzie jej nie ma? Tym bardziej, że mowa jest o pobycie w seminarium, a nie w areszcie śledczym w Rawiczu.

Gość gość
Oj tam na następnej imprezie pewnie się dowiesz , ze jest gejem i się pozbedziesz problemu ;d żaden normalny facet nie wytrzyma roku w kolezenskiej relacji z dziewczyną która mu się podoba .. możesz smutac ale chyba raczej za tobą nie jest