Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMalejOliwki

Wakacje z 4 letnim dzieckiem

Polecane posty

Gość MamaMalejOliwki

Witam jakie miejsca polecacie na wakacje z dzieckiem (4 latka). Mogą być góry jeziora, oprócz morza. Myślałam o takim miejscu, żeby był aquapark w poblizu ale również jakieś inne atrakcje. Mile widziane linki pensjonatów przyjaznych dla dzieci.

Gość gość
dziekuje :) czekam na jeszcze inne propozycje :)

Gość gość
Ja jestem zdania, że bardzo dobrym rozwiązaniem jest Kraków i ogólnie małopolska. W centrum miasta jest ogromy aquapark, sa parki rozrywki, jest też wiele do zwiedzania, dużo zieleni i miejsc gdzie można wyjść. Jeśli mogę polecić nocleg to mam sprawdzone apartamenty http://www.apartmentcracow.com/pl/ w dobrych cenach zarówno w centrum miasta jak i na uboczu.

Gość aurelia_
A co koniecznie trzeba zapakować na takie wakacje? Ja mam córkę 3-letnią i pierwszy raz jedziemy na takie prawdziwe wspólne wakacje :) Wpadły mi w oko takie opaski http://www.siband.pl/realizacje/ . Zakłada się dziecku na rękę, wcześniej zapisując np. nr telefonu do rodzica. Fajny pomysł, używaliście?

Gość aliennnsy
Ja bym proponowała Białkę Tatrzańską, zerknij sobie na Bookaparcie, bo mają całkiem fajne kwatery niedaleko term;)

Gość Justa

Ja z synami 3 i 5 jeżdżę do Zakopanego lub Kościeliska (pokoje rezerwuje przez mountain-apartments.com.pl) i zawsze wczasy się udają. Szukam noclegów pod kątem dzieci, lokalizacji i ceny, a wycieczki w góry sprawiają, że młodzi sa bardzo zadowoleni i czekają na kolejny wypad - chociażby na weekend