Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

o co może chodzić takiemu chłopakowi

Polecane posty

Gość gość598

mam kolegę, tego że mu się podobam to jestem pewna na 100%. No ale co z tego skoro nawet nie próbuje się ze mną umówić, nawet nie zacznie tego tematu. Czasami jak mu coś powiem że coś u mnie nie tak, to potem mówi że się martwi, że myślał o mnie itd. Albo jak powiem że w porządku, to on że go to bardzo cieszy, jak u mnie w porządku to u niego też i takie rzeczy. Opowiada o sobie, o pracy, próbuje być zabawny, jak ktoś jest w pobliżu to zawsze czeka aż ten ktoś wyjdzie żeby samemu ze mną być. Generalnie wszyscy którzy nas widzą, mówią że coś jest na rzeczy no i aż prosiłoby się żeby się spotkać poza pracą ze sobą, a on nic. Ja w ogóle tego nie rozumiem. Jaki może być powód że on nie chce się umówić? Albo że chce się umówić ale tego nie proponuje?

Gość gość
wstydliwy, boi się że go olejesz, pomóż mu aby zobaczył że go zaakceptujesz

Gość gość598
ale on wie że ja chcę. Wie że go lubię i że go akceptuje. Kiedyś myslałam że on jaja sobie ze mnie robi, ale wykluczyłam tę możliwość bo to taki prosty chłopak jest i bardzo w porządku, wiem na pewno że tak by nie zrobił, zresztą to że on do mnie przychodzi to też wymaga od niego trochę wysiłku, bo my w innych miejscach pracujemy i on tak sobie nie może przychodzić kiedy chce. Kiedyś nawet nie było go kilka dni, i potem jak już się pojawił to mówił że on to by do mnie chciał zdecydowanie częściej przychodzić ale nie zawsze może.

Gość gość
up