Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma zostanie samotna matka i dobrze tak pindzi głupiej.

Polecane posty

Gość gość

może nie powinnam tak mówić ale naprawdę się cieszę ze tak się stanie. znamy się z ta znajoma-przyjmijmy dla ulatwienia ze z Maryska od liceum. tyle ze ona go nie skończyła bo wpadła w 3 klasie ze starszym kolegą. w zasadzie to byl chlopak naszej koleżanki z klasy-przyszla z nim na jakas szkolna dyskoteke i Maryska na tej dyskotece bardzo się z nim zbliżyła... potem nasze drogi się rozeszły bo ja skończyłam szkole,studia, pracowałam, wyszłam za maz... spotkalysmy się przypadkiem-ona przyszła na rozmowę kwalifikacyjną do firmy w której pracuje. szefowa poprosiła żebym ja zastąpiła i wybrała jakąś panią do sprzątania... I nasze relacje się odnowily bo to ja zatrudniliśmy. potem prosiła o pomoc w znalezieniu mieszkania-poznałam ją ze znajomymi i co się okazało? że nie tylko wynajela od nich mieszkanie, zaczęła także spytać z mężem znajomej. wiem ze to również jego wina ale jej zachowanie było tragiczne. po tym jak ten romans się skończyL to zaczęła się spotykać Z moim szefem (firmę prowadzi rodzeństwo) i zaszła z nim w ciążę a on ja zostawił... fakt zachował się jak swinia ale on ma już 3 byle żony i 5 dzieci i miga się od obowiązków jak może. więc nic dziwnego ze po raz kolejny się nie kwapi. Ja przez nią nasluchalam się od znajomej a i z szefem miałam kilka sytuacji nie za fajnych przez nią więc dobrze jej tak.

Gość gość
Ona jakaś ładna jest? Bo zaciekawiło mnie to, ze gdzie się nie pojawi tam z kimś do łóżka lezie. Dzieci tylko szkoda

Gość gość
wg mnie nie. jest dosc mocno sztuczna-chamsko utlenione wlosy, tapir, tipsy. ale fakt figure ma ekstra. choć jesteśmy w jednym wieku to ludzie widzac nas obstawiali ze jest sporo starsza. ogólnie nosi sie dosc wyzywajaco-mega krótkie spodniczki i duze dekolty. jak to kiedyś powiedział moj brat-widac ze Maryska jest łatwa. może to facetów tak przyciąga?

Gość gość
dzieci szkoda. jej nastoletni syn jest obecnie w schronisku dla nieletnich, bo nie radziła sobie z nim-wagary, kradzieże, bójki. To drugie dziecko też pewnie nie lepiej skończy...

Gość gość
też znam taka laskę. szkoda tylko ze potem 500plus i alimenty z funduszu takie soocze ciągną.

Gość gość
obgadywaczki wiejskie!

Gość gość
i ona z alimentów na dzieci, rodzinnego i 500+ więcej dostanie za darmo jak ty za pracę, także teraz najlepiej dawać, dawać i rozmnażać sie jak królice

Gość gość
dlatego obgadywaczki? ona się nie wstydzila idąc z zonatym facetem do łóżka to ja mam milczeć na ten temat? nie zmyslam o niej bzdur tylko pisze jak było. wyobraź sobie ze ona powiedziała mojemu szefowi ze byłam w konkurencyjnrj firmie na rozmowie kwalifikacyjnej i szukam innej pracy. miałam przez to nieprzyjemne sytuacje w pracy bo posadzono mnie o nielojalnosc i szpiegostwo przemysłowe. A ja fakt wysłałam cv ale nie do konkurencji tylko do osrodka dla dzieci niepełnosprawnych - pracuje w innej branży niz kierunek studiów- jestem logopeda i bylam ciekawa czy mialabym szansę w zawodzie wyuczonym skoro tyle lat jestem poza tym kierunkiem. i ona doskonale wiedziala a powiedziała co innego... liczyla na szybki awans, myslala ze jak pójdzie z szefem do łóżka to zaraz zacznie w biurze pracować...

Gość gość
he he też taka znam. skończyła z 5 dzieci

Gość gość
jak tak dobrze obrabia pały obcym chlopom to na swojego uważaj.