Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jedząc 800 kcal schludne w 2 miesiące 14 kg?

Polecane posty

Gość gość

Ważę 60 kg/161 cm. Wiem, że się spasłam, ale proszę powiedzcie czy mi się uda. Zaczęłam chodzić na siłownię 2 razy w tygodniu, 25 minut bieżni i potem 100-150 brzuszkow. Nie piszcie, że jojo bla bla, pytam się czy schludne na takiej diecie?

Gość gość
wiesz ze dopiero w lipcu mam dostac kase:D czyli nie pocwicze wczesniej. czemu rok temu jak wazylam 52 kg smiales sie ze jestem jak koscioytrup bez cyckow? gdzie wtedy byles skoro lubisz wychudzone?

Gość veanka
Moim zdaniem to za mało. Może i schudniesz, ale kosztem swojego zdrowia. Lepiej idź do dietetyka i ogarnij dobrą dietę. Poza tym tak szybkie chudnięcie to prosta droga do efektu jojo.

Gość gość
nie schudniesz. Może z 6-7 kg byś schudla ale nie tyle. Prędzej zatrzyma ci się metabolizm i nic juz nie zrobisz

Gość gość
Masz idealną wagę to po co chcesz się odchudzić ? chcesz wyglądać jak anorektyczka?

Gość gość
Nie. Chcesz mieć niedowage chudnac 14 kg przy takiej diecie połączonej z wysiłkiem po 1 niewytrzymasz chyba że masz zavuzenia odzywiania po 2 zwolnisz metabolizm i po 3 czy 4 tygodniach optymizmu wagowego połączonego z brakiem siły na życie i depresja spowodowana głodem przestaniesz chudnąć i by osiągnąć cel będziesz musiała jeść mniej.

Gość gość
Idealną wagę? Wiecie, że 5 kg więcej i miałabym nadwagę? Musze schudnąć, przy 46-48 wyglądałam świetnie :(

Gość gość
Nadwagę byś miała jakbyś ważyła z 70kg, a ta waga jest odpowiednia dla twojego wzrostu.

Gość gość
Ale będzie jojo to co kłamać. :D

Gość gość
Nie słuchaj tej propagandy o metabolizmie :D wymyślili to, żeby powstrzymać anoreksję. Idąc typ schematem to anorektyczki, czy ludzie w obozach koncentracyjnych byliby grubi :D organizm dąży do przetrwania zawsze. Byłby głupi, gdyby magazynował zapasy kiedy ich potrzebuje do życia. Schudniesz z 10 kg na pewno, może i więcej. Tylko pamiętaj, żeby po osiągnięciu wagi obliczyć sobie ile potrzebujesz kcal do utrzymania wagi i nie przekraczającej tego, a jojo nie będzie.

Gość gość
Schudniesz, pamiętaj że jedzenie nie może Tobą rządzić. To Ty jesteś panią swojego organizmu. Chude jest piękne, trzymam kciuki ;* nie poddawaj się :)

Gość gość
Ja chudlam na diecie max. 800 kcal 3 kg tygodniowo. Schudniesz więc w 1.5 miesiąca spokojnie, dobrze, że ćwiczysz to będziesz miała jędrne ciało. 1 lipca bedziesz jak bogini :) trzymaj się :)

Gość gość
Up

Gość gość
Up