Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety patrzą tylko wyłącznie na wygląd i chcą faceta 10 na 10

Polecane posty

Gość gość

niestety

Gość gość
0/10

Gość gość
To chyba dobrze ,gorzej jak by chciały totalne 0

Gość gość
g****o prawda, kobiety chcą normalnego faceta któremu mozna zaufać.

Gość gość
bzdura tylko fajny wygląd się dla liczy i nic więcej

Gość gośćśćć
charakter się liczy a nie wygląd

Gość gość
Te młodsze na 100 proc.tak, starsze też ale u tych drugich już nie jest to warunek niezbedny tylko miły dodatek. Zresztą z facetami jest podobnie - wolą szczuplejsze, o większych piersiach niz grube (te to już są na straconej pozycji na wejściu i zadne wysiłki tego nie zmienią) .

Gość gość
Jakbyś autor miał odrobinę rozumu (którego ci brak) to byś potrafił policzyć ilość zamężnych facetów i odsetek wśród nich o wyglądzie modela, ale jesteś idiotą więc rzeczywiście żadne na takiego głąba nie spojrzy.

Gość gość
Te młodsze na 100 proc.tak, starsze też ale u tych drugich już nie jest to warunek niezbedny tylko miły dodatek. Zresztą z facetami jest podobnie - wolą szczuplejsze, o większych piersiach niz grube (te to już są na straconej pozycji na wejściu i zadne wysiłki tego nie zmienią) .

Gość gość
gośćśćć dziś Dla kobiety liczy się tylko wyłącznie wygląd

Gość gość
Bo jesteś mało męski, facet to ma być facet a nie jakaś zniewieściała baba

Gość gość
gośćśćć dziś Tak? to napisz do jakieś dziewczyny na portalu randkowym, czacie i po pewnym czasie pokażesz foto przecietnego faceta to zerwie kontakt jak zobaczą typowego modela od razu są zainteresowane facetem. Kluczowy jest wygląd dla kobiet.

Gość gość
gość dziś Jakbyś miała odrobinę rozumu to byś wiedziała, że kobiety mają kosmiczne, nierealne wymagania wobec faceta.

Gość gość
przedwszystkim przestań się mazać i okazywać że szukasz w desperacji kobiety - polub swoją samtnośc,rozwijaj pasje,stań sie oryginałem. To je przyciąga, gdy w dodatku widzą że masz na wszystko wyj... wierz mi to je ciągnie jak muchy do gó...a;)

Gość gość
gość dziś Właśnie kobiety lecą na zniewieściałych mężczyzn. Kobiety patrzą tylko wyłącznie na wygląd i chcą typowego modela, który zachwyci kazdą kobietę na przejściu.

Gość gość
gość dziś Nie przyciąga, bo miałem przerwę z dziewczynami i zająłem się swoimi sprawami. Jak nie mają do czynienia z ciachem to zrywają natychmiast kontakt.

Gość gość
19:13 co fakt to fakt, na takich portalach statystycznie jest wiecej facetów niz kobiet toteż one mają łatwiej;) Z drugiej strony kobiety w wiekszosci też są tam jednakowe już i nijakie jeżeli chodzi o atrakcyjny wygląd - wyróżniają sie te skrajnie brzydkie:D Sam naklikałem 1000 fot i wrzucałem po kolei i dopiero po miesiacu odezwała sie 1 dziewczyna:D

Gość gość
Więc mają gdzieś twoje zainteresowanie dla nich liczy się tylko wyłącznie wygląd i na tej podstawie wybierają faceta do związku.

Gość gość
musisz mieć fatalnego ryja i do tego dupny charakter - kobiety lubią facetów skomplikowanych,ale nie takich którzy je przytłaczają sobą. A ty po wypowiedziach tutaj wydajesz się taki być. Ciężko ci będzie.

Gość gość
Rozmawiałem z ponad 300 dziewczynami i każda wymagała modela.

Gość gość
gość dziś Nie mam fatalnego ryja, a charakterem były zachwycone więc nie pierdziel głupot. Tylko wygląd się liczy mówiły wprost, że nigdy nie byłyby w związku z facetem przeciętnym.

Gość gość
Dupny charakter? haha chyba cie pogięło to była mocna moja strona która się nie obroniła, bo nie wyglądałem jak typowe ciacho z brazylijskiej telenoweli.

Gość gość
Autor ty nie masz fajnego charakteru i na pewno nie jesteś mężczyzną, siedzisz na babskim forum i jęczysz, ja bym takiego mięczaka nie chcieła więc nie dziwie się tym dziewczynom co chcą faceta a nie troki od kaleson

Gość gość
gość dziś no k***a już to widzę jak rozmawiasz z 300 dziewczynami :D

Gość gość
gość dziś Przez 10 lat jest możliwe

Gość gość
gość dziś Ale ty jesteś tępa odrzucały mnie tylko za to, że nie wyglądałem jak model!!!!!!! jeśli chodzi o mój charakter jak nie widziały mojego ryja "tyś k***a jest jakiś idealny! nie wierze, że istnieje taki fajny facet"

Gość gość
gość dziś Mam świetny charakter, bo potwierdziło to multum kobiet.

Gość gość
gość dziś Z tymi wymaganiami zostaniesz sama pustaku haha

Gość gość
My nie widzimy jak wyglądasz a nie jesteśmy przekonane co do twojego wspaniałego charakteru.