Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WYDZIAŁ MEDYCZNY  W OPOLU

Gość od homocwela zrozum że mam swój rozum i to że się z waszymi wpisami

Polecane posty

Nie zgadzam to nie jestem idiotą zrozum idioto powtarzam ci po Raz dwa miliony nie mam schizofrenii nie mam urojeń nie słyszę głosów nie jestem wariatem ps powtarzam ci po Raz setny nie mam schizofrenii ile razy mam ci to powtarzać chyba lepiej wiem od ciebie zrozum i przyjmij to do wiadomości chyba lepiej wiem nikt mi tego nie stwierdził mam wgląd do dokumentacji medycznej chyba lepiej wiem jeździłem najpierw od roku co miesiąc do Wrocławia do psychiatry do neuromedu ale leczenie nie przyniosło skutku i psychiatra była niekompetentna byłem tam z powodu depresji i załamania psychicznego od grudnia jeżdżę do Opola do psychiatry z tego samego powodu co do Wrocławia z powodu depresji jeździłem anorektyczki też na oddziałach się leczą a wg ciebie osoby z anoreksją są wariatkami tak?

Ps i we Wrocławiu i w Opolu u psychiatry widziałem ludzi w różnym wieku od osób starszych poprzez osoby mniej więcej w moim wieku dzieci o osoby w średnim wieku każdy może zachorować na zaburzenia psychiczne depresję itd nawet ty przyjmij to do wiadomości ze nawet ty możesz zachorować zrozum to

Gość gość
wylecz leb

Ps i to że ktoś pisze ze w Opolu jest Syf szaro zaniedbane podwórka dziurawe drogi to nie znaczy że tylko w Opolu tak jest w każdym mieście w Polsce a nawet w Europie wystarczy się od reprezentacyjnych miejsc oddalić o kilometr dwa to będzie można o każdym z nich napisać jak o Opolu w całej Polsce są dziury w drogach nawet w Ameryce jak się zboczy z głównej drogi są dziury w drogach...

Ps poza rynkiem i innymi miejscami reprezentacyjnymi czy tj warszawa opole Wrocław te miasta wyglądają tak samo ps często od dziecka i do Wrocławia i Opola jeżdżę i w tych miastach są takie same drogi chodniki światła ulice skrzyżowania takie Same drogi wszystko jest takie Samo blokowiska na dawnym ZWM w Opolu czy we Wrocławiu na kozanowie wyglądają identycznie ps często jestem we Wrocławiu i Wrocław też nie jest cacy też ma setki zaniedbanych walących się obskurnych kamienic pełnych syfu i meneli wiem bo widziałem wystarczy się kilometr czy dwa od Rynku czy dworca głównego oddalić to zobaczysz Syf...

Nie pisz do mnie wylecz łeb bo ile razy mam co to powtarzać że nie jestem wariatem nie mam schizofrenii nie słyszę głosów itd to tylko depresja itd ile razy mam ci to pisać chyba lepiej wiem od ciebie naucz się czytać ze zrozumieniem