Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

dlaczego ja tak dużo myslę

Polecane posty

Gość gośćśćć

zanim coś powiem? teraz żeby się tego pozbyć i swobodnie rozmawiać, to zaczęłam na czacie pisać z ludźmi i też mi nie wychodzi, ktoś coś napisze a ja zamiast od razu odpisać to co mi przyjdzie do głowy, zaczynam się zastanawiać czy to ma sens, czy zostanie dobrze zrozumiane itd. No k***a chyba ze mną nie da się normalnie rozmawiać :(

Gość gość zawadiaka
Za bardzo się przejmujesz tym, co sobie pomyślą inni i jak Cie ocenią. To często wynika z poczucia niskiej wartości, kompleksów i braku wiary w siebie.

Gość gośćśćć
no i co z tym zrobić? :( Nawet pisać nie potrafię z ludźmi

Gość gość
to pisz do innych ssaków ,,,,,,,,zawsze to jakieś wyjście.

Gość gość zawadiaka
Co zrobić? Trzeba przestawiać myślenie, to oczywiście nie jest "bułka z masłem", ale da się. A co do pisania, tu jest prościej. Po prostu napisz z rozmachu to co c****erwsze przyszło do głowy i nie analizuj tego, tylko "enter" i wyślij.

Gość gośćśćć
możecie mi coś poradzić? Bo tak np na tym czacie to przecież ja tych ludzi nie znam, oni mnie nie widzą i tak naprawdę zupełnie mnie oni nie obchodzą, więc w sumie nie powinnam mieć tego problemu :co oni sobie pomyślą, a jednak nie potrafię :(

Gość gość
a piszesz swoje imię na tym czacie? jeśli tak to nie pisz, po prostu wymyśl inne imię, jak ktoś pyta skąd jesteś to pisz jakieś przypadkowe miasto. Po prostu nie bądź sobą, bo jeśli piszesz swoje imię to już masz w podświadomości że ktoś cię oceni, a tak oceni nie ciebie tylko jakąś inną osobę. I wtedy będzie łatwiej.

Gość gośćśćć
u mnie z pisaniem nie jest wcale prościej, też myslę i się zastanawiam zamiast pisać i wysyłać.

Gość gość
bo bu.rek szmata sprawdza moje wypowiedzi pod katem merytoryczno-stylistycznym.

Gość gośćśćć
to nic nie da że imię zmienię :(