Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananamaxa

jak wyemigrować i znalezc prace

Polecane posty

Gość zalamananamaxa

czy był tu ostatnio taki temat? Pracuje w miejscu, ktore chwali sie 200milionami zysku w ostatnim roku. Zarabiam 13zl brutto na zleceni choc rok temu inny zleceniodawca w tym miejscu placil mi 14zl brutto i to juz bylo malo, bo to Warszawa. W firmie trwa pogotowie strajkowe, ale poniewaz jest to miejsce, ktore tak czy siak na siebie zarabia pracodawcy maja nas gdzies. Jak poprawic swoj los?

Gość gość
koncze kolejne studia, jak nauczyciel bede miec potrojna specjalizacje. Matka mi ciosa kolki na glowie,ze stara krowe utrzymuje a sama mnie zmuszala do drugich studiow. Na nic nie mam czasu, zawalilam w pracy dodatkowy zarobek ze zmeczenia, nie mam nawet sily, czasu sobie kupic i zrobic jedzenia. Pomylilam sie z wyborem zawodu, choc wolalabym pracowac z dziecmi. Nauczyciel ma prace w Polsce do konca roku szkolnego (nawet nie do konca czerwca) a nie zawsze od poczatku wrzesnia. Wolalabym nie musiec myslec o emigracji :(

Gość gość
gdyby mnie zwolnili to dostalabym zasilek, dorobilabym na czarno i pracowala na te same pieniadze mniejsza ilosc godzin a tak zasuwam i zyc mi sie odechciwa. Odpoczac po pracy tez nie moge, bo jak przyjde to u sasiadow jest taki lomot (dzieci wychowywane bezstresowo), ze mi w glowie dudni :o

Gość gość
up

Gość gość
zostań w Polsce