Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rutkowski się zajmie sprawą zabitej w Egipcie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe czy rozwikła

Gość gość
Fajnie by było, Rutkowski to nasza duma narodowa,mowcie co chcecie ale jest dobry w swym fachu A jej mi żal, choć Nie daje mi spokoju myśl, czemu ona poleciała tam,wiedząc ze araby są łasi na blondynki,przecież kazdy o tym wie.Czytalam całą tą historie.Jestem pewna ze jej facet też w tym był. Fajnie byloby dowiedzieć sie prawdy.Taka sensacja jak z zabita madziom tym niemowlakiem.

Gość gość
Już sie zadeklarowal i spotkal z jej rodziną. Wszystko za darmo.

Gość gość
Ta za darmo, on potem za wywiady i relacje sciągnie niezłą kasiore

Gość gość
Mam nadzieje , że Rutkowski znajdzie tych ....... co ją skrzywdzili i staną przed sądem i zostaną ukarani. Trzymam kciuki za Ciebie Rutkowski !!! Porusz Niebo i Ziemię i znajdź tych "ludzi" co zrobili krzywdę tej pięknej dziewczynie

Gość gość
Prokuratura też to zbada http://natemat.pl/207383,morderstwo-czy-samobojstwo-bedzie-sledztwo-w-sprawie-tajemniczej-smierci-27-letniej-magdaleny-z

Gość gość
Żenada chuj chce zarobić na tym. Ja bym wynajal detektywa nie z polski, poważnego

Gość gość
Rutkowski jest wynajmowany nie do znalezienia kogoś, tylko do zacierania śladów po tych, którzy faktycznie go wynajmują. Kiedy pojawia sie kwadratogłowy, zaczyna sie zamieszanie, mylenie tropów i fałszywe dowody. Policja wielokrotnie zwracała uwagę, że Rutkowski utrudnia im pracę. Według mnie gość jest na usługach grup przestępczych. Samo to, że był zamieszany w mafie paliwową świadczy jakie ma umocowania i kontakty.

Gość gość
gość dziś x Racja, on jest pajacem robiącym szum wokól siebie i trzepiący kasiorę. Ktoś tam napisał, że wyjaśnił wiele spraw. Niech wymieni choć 2. Dla mnie jest niewiarygodny i podobno zabrano mu licencję, wiec jaki z niego detektyw.