Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marketing szeptany ile szeptanek?

Polecane posty

Gość gość

Ile szeptanek dziennie wykonujecie? Ile miesięcznie ? Chłopak ma taką pracę, że miesięcznie robi ok 900 szeptanek. Czy to nie za dużo?

Gość gość
zależy ile postów ma na 1 kampanie Jak ma po 10 szt to w sam raz,jak po 50 to nie wiem jakim cudem on to robi ,chyba 24/24

Gość gość
Czy 60 postów dziennie to jest dużo?

Gość gość
Up up

Gość gość
60 to nie jest ani duzo ani mało ,ot tak 2-6 h pracy,zależy od tego jak twórczy jest. Ja robie po 100 ale pracuję prawie 10 h i piszę dosyc wyszukane szeptanki powyżej 2,5zł

Gość gość
Masz jakiś patent na to, że rak szybko piszesz? Doradź coś. Piszesz te szeptanki krótkie, długie? Mój J pisze zawsze takie kilkuzdaniowe. Bardzo ładne i treściwe, ale od cholery czasu to zajmuje.

Gość gość
średnio długie,samo napisanie szeptanki nie jest problemem,najwiecej czasu zajmuje przebrniecie przez dyskusje,jak nie przebrniesz przez dyskusje i ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczysz " a krem xxxxxx to mi zlikwidował zmarszczki w tydzień" to bądz pewna,że wiecej kampani dla rego klienta nie zrobisz. Chodzi o to żeby odnieść sie do róznych postów,zeby było wrazenie posta dyskusyjnego z mimochodem wplecioną nazwą /linkiem produktu. Tutaj na kafeteri mamy kupe przykładów nieumiejetnych szeptanek,ja tutaj nie piszę bo moi kontrahenci nie akceptuja tego forum.

Gość gość
a jeśli pytasz o patent,nie mam takowego,raczej taki nie istnieje,po prostu staż pracy robi swoje,ja siedzę w marketingu internetowym od 7 lat,na kazdej gałezi tego marketingu siedzę -tak obrazowo rzecz ujmując. Jak Twój chłopak dopiero zaczyna to i tak pisze dużo,jak na początkujacego.

Gość gość
Dziękuję Tobie za odpowiedzi. Jak mnie się nasunie jeszcze jakieś pytanie, to je jeszcze Tobie zadam. Zaglądaj tutaj.

Gość gość
szeptany? wrzeszczany chyba :D tego typu żałosne reklamy tak walą po oczach, i tak wszędzie jest ich pełno, że się niedobrze robi... swoją drogą jaką trzeba mieć mentalność, żeby się tak kvrwić po necie? :o

Gość gość
Dranie jesteście.

Gość gość
gość dziś To mało powiedziane. Śmieciarze, ściery spamerskie, wycieruchy reklamowe... Przez taki element z dna rowu Mariańskiego internet praktycznie przestaje dawać się używać. Parę lat temu w kilka minut miało się rzetelne opinie po przejrzeniu forum, bo pisali je UŻYTKOWNICY. Teraz można pół dnia stracić na przebijaniu się przez takie reklamowe szambo, żeby z niego wyłowić może ze 3 rzetelne i normalne wpisy. Kuurvvy nie ludzie...

Gość gość
Jak czytam "kupiłam sobie taką sukienkę. Tanio i jest super", to mnie od razy rzuca. Później link do jakiegoś podejrzanego sklepiku ze szmatami itd. Kto to przerabiał, ten wie. I jeszcze szuje jedne wykorzystują forum, by sobie doradzać. Żeby wam paluchy powykręcało od tego pisania. Jesteście gorsi od pracowników firm telefonicznych, którzy zapraszają emerytów na spotkania pod pozorem porad medycznych, by im wciskać odkurzacze, gary i pościel za grube tysiące. Dno moralne.

Gość gość
Na pewno warto reklamować się w Internecie, i warto wykorzystać różne formy promocji, jedną z nich jest marketing szeptany. Oprócz tego można wykorzystać wiele sposób na dotarcie do klienta, jakich jak pozycjonowanie czy kampania Adwords oraz social media. Bardzo cieszę się że te wszystkie kwestie ogrania dla mnie jedna firma tym bardziej że robią to bardzo profesjonalnie. Jak ktoś zainteresowany podaję namiary Setia.pl ul. Milusińskich 2, 43-300 Bielsko-Biała 33 496 84 88 606 428 824 https://www.setia.pl Aha siedzibę mają w Bielsku ale działają na terenie całej Polski!