Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iiidaaa

Nie chcę już żyć

Polecane posty

Gość gość
Powiem ci tak moja mam zabiła się jak byłam dzieckiem. Ojciec alkoholik. Zawsze miałam pod górkę. Straciłam dwie ciąże przy drugiej o mało się nie wykrwailam ale podniosłam się i jestem szczęśliwa. Wszystko w życiu jest potrzebne. Złe rzeczy uczą pokory i doceniania tego co się ma. Dobre dają szczęście. Mimo calego zła jakie mnie spotkalo jestem szczęśliwa. Mam wspaniałego faceta, jestem zdrowa. Czego i więcej trzeba. Odnajduje szczęście w przyrodzie. Świat jest taki piękny rozejrzyj się

Gość gość
Tacy jak autorka nie zasługują na życie i dlatego też życie jest twoją karą. Tępe i głupie, puste i bezjajowe. Nie chcesz to nara kogo to obchodzi? Żalą się najgorsze przegrywy, mniej niż zero, dno.

Gość gość
Nie sluchaj tych, ktorzy pisza, ze to Twoja kara. Jestes zbyt wrazliwa, swiat nie jest idealny, ludzie tak samo. Ty bys chciala inaczej, boisz sie ludzi, wszystkiego a przede wszystkim zycia. Przeraza Ciebie, ze to wszystko kiedys sie skonczy, i na co to wszystko? Pociesze Cie, wszyscy sie boimy, dlatego probujemy zapomniec w rozny sposob. Dlatego rzucamy sie w wir imprez, picia i roznych innych rzeczy, a tak naprawde wciaz trawi nas lek. Jak slyszymy, dzisiaj tyle osob zginelo w wypadkach, nawet sie nie ogladamy, ale doskonale wiemy, ze to mozemy byc my. Moj znajomy miesiac temu nagle dowiedzial sie, ze ma raka. To jest tragedia. Mowisz, ze boisz sie stwardnienia, radze Ci zbadaj sie na borelioze, bo daje niemal takie same objawy. Mnie Bog pomogl i to bardzo. Kiedy dowiedzialam sie ze mam zapalenie watraby typu B i ze grozi marskosc i krotkie zycie, zalamalam sie, ale 2 tygodnie potem bylam calkowicie zdrowa, dzieki modlitwie chrzescijan. To nie sa wymysly. Wlele mialam takich cudow, z zalamaniem nerwowym tak silnym, ze trzeslam sie cala, nie moglam nic robic, uczesac sie, nic, podniesc reki itp i chcialam popelnic samobojstwo, cos we mnie krzyczalo wyskocz, zabij sie, to nie ma sensu! lezalam na podlodze z nozem w dloni... to byla tak straszna niemoc, ze zadna fizyczna choroba, tak nie boli, jak bol duszy. Szukalam wszedzie pomocy, az znalzlam u chrzescijan. Pomodlila sie za mnie dziewczyna-chrzescijanka, modlila sie na jezykach( jeden z darow Ducha Swietego)... to bylo, jak spiew, czulam jak cos ciezkiego ze mnie ulatuje. Wiedzialam, ze juz tego nie mam. To byla taaka radosc! Rok pozniej dowiedzialam sie, ze chrzescijanka, ktora modlila sie o mnie, sama zaczela miec to samo, co ja, w tym momencie, kiedy ja stalam sie wolna. Nie mogla znalezc nikogo, kto bylby w stanie jej pomoc. Byla wrakiem czlowieka. Pomodlila sie za mnie, ale o tym jest napisane w Biblii, dlaczego to przeszlo na nia, nie chce o tym pisac tutaj. Moim zdaniem, wiem to, ze te wszystkie zalamania, depresje to sprawka szatana, tzw opę tanie, związanie. To straszne, ale to wszystko istnieje. Piszesz, zeby Cie nie nawracac, ale ja musialam Ci to napisac, bo byc moze cos poczujesz. To wszystko istnieje, a Pan Jezus to najczystsza prawda. Przekonalam sie na sobie. Tego samego dnia wysmiewalam sie z Jezusa, a 3 godziny pozniej uwierzylam, czulam Go, to bylo cos niezwyklego. Wierze juz ponad 20 lat. Takich cudow jest wiecej.

Gość gość
Ja np mam natretne mysli ktore ciagle ryja mi banie np tego typu ze ktos z bliskiej rodziny moze byc ciezko chory lub cos sie moze spalic zapalic lub ktos podpalic celowo... A czy Wy tez macie podobnie? Czy mamy wplyw na takie mysli i czy to prawda jesli tak czarno myslimy to sie spelni i czy sa ku temu jakies podstawy czy to po prostu tylko chore mysli ktore siie nie sprawdza?

Gość depresja to NIE choroba
chętnie popisze z wami na GG, zapraszam

Gość gość
Podaj gg napisze do Cb i porozmawiamy potrzebuje tego

Gość gość
poszukaj na GG Gucio Pszczoła to ja

Gość gość
aha i kraina kwiatów

Gość gość
czekam pisz

Gość gość
Depresja to nie jest żadna choroba

Gość gość
gość dziś Podaj gg napisze do Cb i porozmawiamy potrzebuje tego Zgłoś i jak tam?

Gość gość
Piszesz że to zaśługa szatana ale twoja biblia jasno mówi o waszym bogu "On rani ale i leczy" więc dalej twierdzisz że to szatan rani? Szatan jest niewinny, szatan nie popełnił w bibli an i jednego złego uczynku. Zresztą tyle milionów ludzi potrafi uzdrowić się bez waszego żydowskiego boga np buddyści, hinduscy jogini - oni też się uzdrawiają i długo żyją.

Gość gość
Szatan jest niewinny :D:D:D

Gość ciało leczy się samo
Depresja to nie jest choroba lecz naturala reakcja ciała na pewne braki psychiczne.

Gość gość
Braki fizyczne??? Co Ty k***a p********z? Że brak palca, czy nogi?

Gość gość
czytalam tylko pierwsze posty... brzmisz jakbys miala jakąś depresje.Umow sie z lekarzem albo chociaz z psychologiem.Straszne tak żyć tym bardziej ze zycie moze byc piekne.Przytulam.

Gość syf burdel i upadek
lekarze to debile, a depresja to nie choroba, nie ma co leczyć. Można to życie skończyć ale po co? Lepiej żyć i patrzeć jak ten bezmoralny świat upada z roku na rok, tu prawdziwa rozrywka warta zobaczenia.

Gość gość
polecam modlitwę, daje ukojenie i nadzieję.

Gość Iiidaaa
Wiem, że może być piękne, bo kiedyś takie było, całkiem niedawno jeszcze, a teraz równia pochyła w dół. Nawet nie chce mi się wstać z łóżka, ani wychodzić z domu. Zaczynam się bać ludzi, unikam ich. Stwarzam pozory życia. To jest takie dziwne, że zaczęłam się zastanawiać nad początkami jakiejś choroby psychicznej. Półtora roku temu byłam na targach niezwykłości, takie tam czary mary :-) , w które zresztą nie bardzo wierzę. I chyba od tamtej pory się zaczęło. W grudniu pewien energoterapeuta powiedział mi, że mam podpięte conajmnej trzy " byty". Tylko ja w takie coś nie wierzę :-

Gość olewać wszystko i tyle
Iiidaaa wczoraj olewaj wszystko, żyj na luzie z dnia na dzień, po prostu za wiele wnikasz w różne sprawy na które nie masz wpływu, a na koniec i tak każdy zdechnie i tak, więc żyj sobie i tyle, po co wiele myśleć, to nic nie daje, tylko powoduje takie stany w jakim jesteś

Gość gość
gość 2017.05.06 polecam modlitwę, daje ukojenie i nadzieję. Zgłoś daj spokój, to jak polecać komuś voodoo

Gość gość
Nie ty jeden tez chce rozwalic sobie leb dusze sie zyjac rozumie cie i szanuje i wim ze powinienes to zrobic bo sie bedzesz meczyl tak samo jak ja a to niema sensu zrob to taklepiej dla ciebie i ja tez powinienem zadyndac prubowalem ale jakos nie moglemale bede musial kiedys to zrobic

Gość Iiidaaa
Nie zrobię tego, mimo, że chcę, jestem odpowiedzialna za życie innych

Gość gość
To jest prowo, a wy jak zwykle łykacie każdą ściemę jak młode pelikany żarcie.

Gość gość
wczoraj mi dziecko powiedzialo ze mnie nienawidzi i tez mysle o samobojstwie

Gość Liidaa
Znowu mnie to dopada :-(

Gość Liidaaa
No nic innego mi nie pozostaje,, zasnęłam dopiero nad ranem, nie odwiozłam dziecka do szkoły:-( Ale wzięłam prysznic, umyłam włosy, a to sukces. Zrobiłam naleśniki. Dzięki Przemo za odezew Bardzo miło z Twojej strony