Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA ZNAJOMA MA 33 LATA I NIE MA WLASNEGO MIESZKANIA ANI RODZINY.

Polecane posty

Gość gość

TO JEST DOPIERO MASAKRA. JA NIE CHCE SIE CHWALIC ,ALE W WIEKU 30 LAT JUZ MIALAM SWOJE MIESZKANIE NA KREDYT I MEZA ORAZ DWOJE DZIECI. PRZERAZA MNIE ZE CORAZ WIECEJ OSOB POWYZEJ 30 LAT ZYJE JAK NASTOLATKOWIE..BEZ WLASNEGO MIESZKANIA I RODZINY.. TO JEST PATOLOGIA ..CZESTO SPOTYKAM TAKICH LUDZI...ZYJA Z DNIA NA DZIEN NIE MYSLĄC O PRZYSZLOSCI..MAJA PRACE BEZ UMOWY I ZADNYCH SKLADEK DO EMERYTURY..

Gość gość
patologia to twoja deklinacja i bezczelnosc wpiertalania sie w cudze zycie

Gość gość
Dostań kredyt na 20 lat jako singielka. :classic_cool: buhahahaha Masz mieszkanie bo masz męża który zarabia 2x tyle co ty i tylko dlatego macie zdolnośc kredytową. ps. Prowo 1/10

Gość gość
Pewnie popuściłaś lochy jakiemuś staremu capowi albo twój ojciec to były ubek i teraz cieszysz ryja, że masz. Guzik masz, sprzedajna qrwo, pilnuj swojej dziury łajzo niedoruuchanna.

Gość gość
No nie gadaj, serio ???! Tak sie o nia martwisz, że na pewno jej sie poprawi.

Gość gość
Zarobiłaś pucowaniem lachy starym szwabom to masz. Gorzej jak twoje warchlaki kiedyś odkryja prawdę. Pękaj z dumy dalej tępa dzido.

Gość gość
Kolejny temat w stylu " jaram sie ze jestem zajebi..... fantastyczna" .szczęście to nasza głowa a nie to czym i kim sie otaczamy.jezeli kolezanka ma zdrowa glowe to jest szczesliwsza od autorki, tylko frustrat zaklada tematy w ktorych nasmiewa sie z innych .

Gość gość
takaś mundra a piszesz jak kretynka wielkimi,mentalnie jestes patologiczna i kredyt mąż nie pomoga :/

Gość gość
Większość Polek przed 30-stką ma mieszkanie, bo wsadziły tyłek na chatę faceta frajera albo teść zafundował kwadrat w prezencie ślubnym (plus lipne zatrudnienie w rodzinnej firmie). Taka to "zaradność".

Gość gość
Wole byc singielka na wynajmie,jest mi super

Gość gość
ja po 30 żyję jak nastolatka :-) nie chce mi się siedzieć w pieluszkach,przedłużam stan zakochania od lat ,dobrze się bawimy,nie wynajmujemy ale to szczegół ,chciałam powiedzieć że mamy cały świat w dupie ,jesteśmy z innej planetki

Gość gość
6:36 Teraz to fajnie, ale za kilka lat zacznie się robić żałosne. Wejdą normalne z wiekiem choroby i zostaniecie "z ręką w nocniku".

Gość gość
A moja znajpma ma 30 ,lat i zyje podobnie jak opisana znajoma autorki, tylko ze....:-) nie zauważylam by byla smutna, jest świetna kobieta, mozna z nia konie krasc.pytałam kiedyś czy chcialby założyć rodzine to zapytala mnie z rozbrajajacym usmiechem czy jej zazdroszczę wolności:-) i coz....patrzac akutat na nia to czasami tak, nie jest typem " starej panny" plus i to jest hit, jest bardzo dobrym ginekologiem :-) i mowi ze ma tysiące dzieci :-) :-)

Gość gość
Dokładnie Poczekajcie az przyjda choroby a wy bez skladek emerytalnyvh

Gość gość
A moja znajpma ma 30 ,lat i zyje podobnie jak opisana znajoma autorki, tylko ze....:-) nie zauważylam by byla smutna, jest świetna kobieta, mozna z nia konie krasc.pytałam kiedyś czy chcialby założyć rodzine to zapytala mnie z rozbrajajacym usmiechem czy jej zazdroszczę wolności:-) i coz....patrzac akutat na nia to czasami tak, nie jest typem " starej panny" plus i to jest hit, jest bardzo dobrym ginekologiem :-) i mowi ze ma tysiące dzieci :-) :-)

Gość gość
Jestem w tym samym wieku mam 33 lata nie mam meza mieszkam z rodzicami pracuje za najnizsza nigdy nie mialam powdzenia wsrod facetow, zaden jakos na mnie nie leciał, nie jestem atrakcyjna, skad mialabym miec tego meza, mieszkanie? za co? rodzice - matka sprzataczka, ojciec kierowca, ja sprzedawca;/ nie ma szans nawet na kredyt, boje sie starosci, boje sie co bedzie jak rodzicow zabraknie, zostane sama, chyba w dniu pogrzebu ostatniego rodzica rzuce sie do jego trumny;/ albo pojde poplywac na srodek głebokiego jezora(ne umiem plywac) tak widze swoja starosc

Gość gość
Mam 38.dopuero kupuje bo wczesniej na nie zbieralam ha ha Maly kredyt..dzieci nie planuje Meza mam od 9 lat

Gość gość
Moja koleżanka mieszka z mama, bo jej mama jest bardzo schorowana i nie chciała jej zostawić samej. Męża nie ma, jakoś nigdy się nie złożyło, by znalazła odpowiedniego faceta. Z wyglądu jest przeciętna, ale za to bardzo miła, zdolna i pracowita. Pracuje w banku na średnim szczeblu, dużo czasu i pieniędzy poświęca na dzieci siostry. I wydaje się szczęśliwa, choć ona należy do pogodnych osób, które sie nigdy nie skarżą, więc może prawda wygląda inaczej.

Gość gość
8:20 mam podobnie do Ciebie, 32 lata, nie mam mieszkania, wczesniej mieszkalam z rodzicami, dopiero od pol roku wynajmujemy z facetem male mieszkanko, bo jemu tez rodzice nie pomogli i nie ma własnego m.... Jakbym miała wracac do rodziców to bym wolała się zabić. Mam fajnych rodziców ale mieszkanie z nimi w tym wieku juz było wykanczajace psychicznie. Matka jest trochę toksyczna osoba.

Gość gość
prowo ..zresztą "moje mieszkanie ' i kredyt (do starosci spłacany) to trochę sie wyklucza :P ...

Gość gość
No faktycznie SUPER...mieszkanie na kredyt ... TOKSYCZNA BABA jestes...

Gość gość
ostatnio jest taka moda na wchodzenie z butami do czyjegoś życia, gratulacje tez bym chciała mieć tyle czasu co Wy;) ale miło w wolnej chwili czytac że ktos się aż tak nudzi.