Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to wiem napewno

Polecane posty

Gość gość

nie kocham Cię i nigdy nie kochalam bo bez realnego kontaktu nie da się ale jestem mocno zauroczona i brakuje mi chocby Twojego zabojczego wyrazu twarzy jak mnie widzisz ;D twojego usmiechu , obecnosci wszystkiego , fajnie byloby w koncu jakoś sie zgrać jeśli chcesz do niczego nie zmuszam

Gość gość
co ma być to będzie No nie? :) Ja nie chcę żałować że czegoś nie zrobiłem :) I mi bardzo Ciebie brakuje, twej obecności, Uśmiechniętej Twojej ślicznej buźki :) Chcę !

Gość gość
NA PEWNO - sieroto analfabecka!

Gość gość
Smiesza mnie ludzie jak innych wyzywaja od analfabetow

Gość gość
Mnie też . Nie każdy jest na tyle uważny by ich nie popełniać. Łamie się Konstrukcje, świadomie i z premedytacją. A tu na forum brak spacji, przecinka, literki, Problem stanowi. Maturę zdaliśmy, jak było trzeba to daliśmy radę....

Gość gość
to jest miejsce gdzie leczy się swoje kompleksy dlatego ten wpis z godziny 8:48 ( śmieszne to jest wtedy gdy matoł poprawia matoła)

Gość gość
ale chcesz mnie spotkać bo Ci mnie brakuje czy wlasnie przez tą ambicje ze nie chcesz żałować że czegoś nie zrobiłeś ? to jest róznica w sumie

Gość gość
jakbyśmy sie chcieli spotkać to bysmy się spotkali. Ja nie chcę, buty mi sie potargały a na pks kasy brak :(

Gość gwoli wyjasnienia
Jestes jedna z wielu, ktora ma takie ciche pragnienie. Swiat sie wywrocil do gory nogami. Nie trzeba wychodzic z domu zeby zdradzic (miedzy innymi). My ludzie lubimy zyc w iluzji badz dodawac do rzeczywistosci kupe iluzji...z przewaga kupy :) Idealizujemy tego kogos bo go znamy malo i jedynie od swieta. Mozemy wiec obraz tej osoby uzupelnic sobie wedlug naszych marzen i pragnien. A potem tesknimy do kogos kogo sami sobie stworzylismy. Tyle, ze to ma z prawda i zyciem tyle wspolnego co koza z komarem.

Gość gość
Jak mnie nie kochasz to po co smucisz

Gość gość
Bo jak sie nie kocha to dla drugiej strony wszystko jest smutne. Inaczej sie nie da.