Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy i czy z wiekiem przechodzą dzikie skurcze w miejscach intymnych?

Polecane posty

Gość gość

któraś sie orientuje, nie da sie tego kontrolowac zwłaszcza z chlopakiem :-(

Gość gość
nie bardzo rozumiem twojej wypowiedzi autorko, ale zapewniam cię, że jeśli lubisz seks to te "skurcze" NIGDY "nie przechodzą"(oczywiście chodzi o seks z partnerem którego się kocha z wzajemnością).

Gość gość
ale chodzi o to że jak je wyczuwać to nie panuje i facet tez nie daje rady.. moze z wiekiem sa mniej intensywne? przeciez chyba to tylko mięśnie jakies są i tyle to moze przechodzi z wiekiem? jak pewnie jesteście starsze

Gość gość
nad tym się nie panuje, czy to jasne? wiek tu nie ma nic do rzeczy. ciesz się bo jest wiele kobiet, które nigdy nie mają orgazmów, a co za tym idzie "skurczów" i muszą biedaczki udawać, że coś się z nimi dzieje.

Gość gość
nawet po porodzie? ale z drugiej strony cięzko tak sobie lezeć z facetem i wygladam jakbym była opentana czy coś takiego, az sie wystraszył jeden.. :-(

Gość gość
nawet po porodzie. i wiem co piszę. a ten co się "wystraszył" pewnie miał dotąd same zimne ryby ;)

Gość gość
to do czego to zalezy? pytałaś ginekologa? nie bałaś sie np. jak już byłaś w ciązy tego robić? zawsze tak miałaś, ze np. dosc szybko dochodzisz? bo wcale to nie takie fajne z parnterem i nawet go rozumiem, bo np. chciałabyś robić to z kimś kto ma takie odruchy już nawet na początku?

Gość gość
zawsze tak miałam. ginekologa nie pytałam bo mi to do niczego nie potrzebne. nauczysz się kontrolować z partnerem wspólny "orgazm", ale żeby do tego dojść potrzeba naprawdę więcej uwagi ze strony partnera bo to on szybciej zwykle "dochodzi" ;) mam niezmiennie jednego partnera od 20 lat, i nigdy żadne z nas nie myślało o zmianie na inny model. aaa, i mamy jedno pełnoletnie dziecko.

Gość gość
to duza jest roznica w tym dochodzeniu z tym jednym partnerem.. bo ja chyba nie będe miec zadnego z taka trefną budowa.. dla faceta nie jest az tak wazne to u mnie jak sam nie wiele moze zrobic jak sie rzucam na lewo i skrecam na prawo.. ciekawe ze nawet masz to po porodzie podobno dziewczyny sa bardziej luzniejsze i mniej intensywne

Gość gość
moze to kwestia nawilzenia i potem to konsekwencja tylko hello?

Gość gość
Autorko, gadasz jak potłuczona

Gość gość
ciezko przyznac ze nic nie mozna poprawic :-(

Gość gość
wtf

Gość gość
Może faktycznie jesteś opętana, na widok penisa demon tobą rzuca i wykręca, tak może być :-O ...to raczej nigdy nie osłabnie, a nawet z wiekiem się nasili

Gość gość
Po prostu unikaj mężczyzn, możesz spróbować z kobietą 🌻

Gość gość
tak, to jest właśnie opętanie. Tam gdzie jest mężczyzna i kobieta, tam obecny jest też szatan.

Gość gość
Penis kobiety opętuje :-P ...rzuca nimi i wykręca

Gość gość
DIABEŁ! 😠

Gość gość
autorka ma nierówno pod sufitem i jakby " rzuciła się "zamiast w prawo, w lewo to i te "dzikie skurcze" by jej przeszły, a tak musi brać leki psychotropowe bo bez nich ją" rzuca" :P