Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbydlęcenie facetów nie zna obecnie granic, co drugi regularnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

masakra

Gość gość
Chciwe bydło , rzuci się na każdą która jest młodsza czy ładniejsza od jego żony.

Gość gość
cwane, przebiegłe paskudy z tych dzisiejszych facetów.

Biorąc pod uwagę, że w Polsce jest niewiele więcej kobiet niż mężczyzn, to, że tak głupio zapytam, z kim według Was połowa facetów (czyli co drugi) zdradza swoje partnerki?:)

Gość gośćKobieta30plus
Z tego co zauważyłam, to często jest tak, że kobieta po urodzeniu dziecka często odstawia swojego mężczyznę na dalszy plan. Na pierwszym miejscu stawia wyczekiwane dziecko. Ma pretensje do całego świata, że musi sprzątać, prać, gotować i nie ma nawet czasu dla siebie. Nie ma czasu także na to, żeby zaspokoić swojego mężczyznę, który chcąc nie chcąc, czuje się odtrącony. I szuka spełnienia i zaspokojenia u innej. A wiecie kobietki jaka jest na to recepta? Wyluzować trochę w życiu. Przestańcie tak przesadnie dbać o dom, żeby wszystko lśniło i żeby robić dobre wrażenie na rodzinie, sąsiadach, bo i tak znajdą powód, żeby Was obgadać. Róbcie tak, żeby zawsze znaleźć czas dla mężczyzny. Żeby nie czuł się zostawiony sam sobie. Mężczyzna który dobrze "naje się" w domu, nie chadza "jadać" na "mieście. Wiele kobiet o tym zupełnie zapomina.

Gość gość
Dokładnie, kobiety często zapominają, że faceta z domu wypuszcza się z pełnym żołądkiem i pustymi jajami, wtedy nie zdradzi.

Gość gość
Sami z sobą się zdradzają? Gdyby kobiety nie były takie łatwe, a te które mają facetów dbałyby o nich a nie myślały tylko o sobie, to nie byłoby problemu. Gdy komuś jest dobrze, to nie szuka odmiany bo i po co?

Gość gość
tak, mąż nigdy nie powinien wychodzić z domu z pustym żołądkiem i jajami pełnymi spermy

Gość gość
faceci to psy zawsze zdradza wczesniej czy pozniej

12:16 - nie wierzę, że jesteś kobietą. Takie bzdury mógł napisać tylko niedojrzały facet. Do tego bezdzietny. Albo bezmyślny. Z różnych choojowych argumentów to Twoje są absolutnym majstersztykiem w skali goownowartości. Jedyne z czym się zgodzę, to fakt, że facet, który się "naje" w domu nie chodzi szukać "jedzenia" po mieście.

Gość gość
I teraz autorka tematu zrobiła WIELKIE OCZY ze zdziwienia.... Bo począwszy od 12:16 wypowiedziały się kobiety, które rozumieją potrzeby mężczyzn. :)

Gość gość
Prosta sprawa, związać się z facetem 15-20 lat starszym, wtedy nie będzie szukał młodszych i ogólnie będzie mu trudniej znaleźć kogoś na boku, no seks, więcej seksu niż go potrzebuje, męczcie nas nim na tyle, że po wyjściu z domu nie będziemy o nim myśleć. A jak chcecie się wiązać z rówieśnikami i to w młodym wieku na na 99% taki facet was zdradzi, bo dla 35cio letniego faceta kobieta lat 35 jest stara a facet lubi młode ze świeżym i delikatnym ciałkiem.

Gość gość
12:26 Jestem kobietą, Mało_stanowczy. Ale mam dość duże libido i przez to potrafię wczuć się w potrzeby mężczyzn.

Gość gość
Wystarczy ze facet zwiaze się z rozsądku. Np mój znajomy, oraz 2 kuzynów zwiazalo się z kobietą do której nic nie czy ja. Bo były z lepszych rodzin, wyksztalconych i dosc bogatych. Ale za to nic sobą nie reprezentowaly, nie sa ani ładne ani mądre. To kobiety z którymi po kanałach można chodzić a nie do ludzi. I oni się męczą dlatego odreagowuja na boki, a z tego co wiem te babki się staraja i na co dzien i w lozku.

Gość gość
Chcesz wiernego faceta, to zapewnij mu święty spokój, nie jęcz mu nad uchem, nie marudź, nie traktuj jak osoby do spełniania życzeń, daj mu trochę czasu dla siebie, doceń go od czasu do czasu, pochwal, pokaż że jest dla ciebie atrakcyjny i że go pragniesz. Naprawdę nie trzeba wiele aby uszczęśliwić faceta, a na pewno znacznie mniej niż uszczęśliwić kobietę, bo u was dochodzą jeszcze sprawy materialne, które dla mężczyzn są mało istotne, facet nie oczekuje prezentów, zabierania na wakacje, do knajpek, itd...

12:29 - i oczywiście liczyć się z tym, że w dniu 50-55 urodzin facet powie "spadaj stara raszplo":classic_cool: - zgodnie z Twoją hipotezą. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie u kobiety liczy się także to, co ma w głowie, a nie samo "ciałko".

Gość gość
Nic nie czuja * Na boku * Pisze z telefonu, sorry za błędy.

Gość gość
12:29 No nie rozśmieszaj mnie..... Aż szkoda mi zdzierania palców na pisanie odpowiedzi do Twojego komentarza. Ale cóż, niech stracę. Związek z dużo starszym mężczyzną ma też swoje oczywiste minusy. Głównym minusem jest to, że taki mężczyzna się już po prostu STARZEJE! Nie oszukujmy się. Co zrobisz, jak będąc jeszcze całkiem młodą kobietą przed 40, będziesz musiała prowadzać podstarzałego mężczyznę po lekarzach? Zastanawiam się, jaki masz ukryty powód, dla którego popierasz takie związki z różnicą wieku 15+. Pewnie sama dopiero weszłaś w taki związek i jeszcze widzisz wszystko przez różowe okulary. Tyle. Poczytaj sobie inne wątki na temat podobnych związków, to Ci wróci olej do głowy. Bo na razie ten olej z głowy wypuszczasz w majtki...

Mało_stanowczy dziś Sądząc po tym, co wypisują rzekomi "heterycy" na czacie, to z facetami :P BTW jeśli mężczyzna zajęty sypia z wolną kobietą - zdradza tylko on. A co do kobiet, to zdradza ponad 1/3.

Gość gość
jakaś porzucona nudna zdradzona tzipa żali się na forum i wsadza wszystkich do jednego wora.. a Kobiety to cnotki ktore nie puszczaja się w Grecji Egipcie, itd

Gość gość
Do gość dziś ja jestem mężczyzną:)

Gość gość
Prosta sprawa, związać się z facetem 15-20 lat starszym x Twoja teoria z dupy wzięta, jeśli facet decyduje się na związek z kobietą o pokolenie młodszą, to chyba jasne że lata za młodszymi dupami i tylko młodsze ciałko się dla niego liczy, więc i ryzyko zdrady znacznie większe.

Gość gość
Coś w tym jest, że punkt widzenia zależy od środowiska w jakim się człowiek obraca. Uważam, że dużo mężczyzn zdradza, ale nie powiedziałabym, że co drugi. Po prostu są tacy i tacy. Moja koleżanka natomiast uważa, że każdy facet (no może poza jej ojcem, braćmi i może paroma znajomymi) zdradza. A jak nie zdradza, to że w przyszłości zdradzi. Ale ona sama jest kochanką od paru lat. Więc ma skrzywione spojrzenie.

Gość gość
Najzabawniejsze jest to że w takie teorie typu "każdy facet zdradza", "każda kobieta to dziwka" wierzą ci co sami nie są wierni. Jest zapewne spory % osób obojga płci które nie są wstanie wytrwać z jedną osobą, ale to mniejszość... większość jeśli zdradza, to mają ku temu jakieś powody.

Gość gość
Facet jak ma 20 lat to kocha wszystkie kobiety, jak ma 30 lat to kocha tylko tę jedną a jak ma 40 to znowu kocha wszystkie oprócz tej jednej. Aha, tak to prawda, co drugi facet zdradza, mam 37 lat i mam masę znajomych to wiem, zdradzają na potęgę.

12:42 - też dochodzę do takich wniosków :D Oczywiście, że jeśli zajęty sypia z wolną to zdradza tylko on. Tylko ilu jest zajętych facetów i ile zajętych kobiet? :) Z drugiej strony znacznie lepiej zdradzać z zajętą, mniejsze ryzyko wpadki, nie sądzisz?

Gość gość
Wszyscy sie zastanawiaja co zrobic zeby bylo dobrze mezczyznie... Zeby kochal i nie zdradzal trzeba sie szanowac i nie nadskakiwac, stawiac siebie na pierwszym mam miejscu, miec swoje zycie.

Gość gość
Mało_stanowczy dziś 12:29 - i oczywiście liczyć się z tym, że w dniu 50-55 urodzin facet powie "spadaj stara raszplo"cool.gif - zgodnie z Twoją hipotezą. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie u kobiety liczy się także to, co ma w głowie, a nie samo "ciałko". X Na kafe jest jakieś przeswiadczenie, że kobieta to tylko ciało:/ i najżałośniejsze jest to, że wypowiadają się tak kobiety. Np małżeństwo Marcona ze starszą kobietą wywołuje falę oburzenia ale tylko tu na forum bo francuzi uważają wchodzenie obcym do alkowy za nieeleganckie.

Gość gość
Zdradza tyle samo facetów co kobiet, z tą różnicą że kobiety dobrze się z tym kryją aby nie wyjść na dziwki, a mężczyźni lubią się przechwalać.