Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magda w egipcie

Polecane posty

Gość gość

znacie jakies nowe fakty?

Gość gość
ta fotki jak skulona siedzi na hotelowym korytarzu i w pokoju na łozku , ponoc trzech polaków ja zgwałciło . tylko kto robił jej fotki zamiast pomóc ?

Gość gośc jakość
Sąsiad dzis rano powtórzył mi komentarz osoby, która miała styczność z Magda - pisał/a, ze od kilku lat zarabiała jako tancerka erotyczna i to nie była tajemnica...posłuchanie nagrania - rzekomy chłopak na zimno przyjmuje to, ze dziewczyna jest w rozsypce i mówi, ze nie wróci stamtąd:/ i w dodatku ma po nia jechać jakiś Maciek?..:-/ sorry, ale to wyglada jakby ten jej niby chłopak to raczej jakiś..."opiekun"...

Gość gość
Ja tez czytalam ze 3 Polaków, w tym jeden syn europosła z PO.Na jej profili na fb tańczy na rurze...Tak tylko się zastanawiam czy ona może tam do pracy do klubu nie pojechała

Gość gość
Do pracy z biurem podrozy? To żeś wymyśliła.

Gość gość
Tak na rozmowa z nią była bardzo podejrzana. W kółko powtarzał skarbie i myszko, zero jakiegoś zdenerwowania. Normalny facet tak się nie zwraca ckliwie to swojej kobiety, szczególnie w takich chwili gdy może chodzić o jej życie. Zresztą, tu też nie można mówić o jakiejś miłości, oni byli ze sobą 3 miesiące a co to jest, nawet się jeszcze człowieka nie zna a co mówić o jakie miłości.

Gość gość
No najlepiej rozeznanie zrobić jadąc z biurem.Ze niby bezpieczniej, ale jak widać nie..

Gość gość
Cos tu smierdzi... W mediach, w artykulach czytamy ze miala jechac z chlopakiem, ale ten mial niewazny paszport wiec pojechala sama. Nie wiem ale nie wyobrazam sobie zeby partnerka czy partner jechalo samo tylko z tego powodu....

Gość gość
ta rozmowa niby chłopaka/partnera z Magda to mega dziwna ... myszko omg nagrywam aby miec dowód ? dowód na co ? hę ?

Gość gość
Do pracy z biurem podrozy? To żeś wymyśliła.

Gość gość
3 mce sie znali ? heh strasznie długo tylko po to by ja sprzedac

Gość gość
Gość 12:16 - normalny facet w życiu nie puściłby dziewczyny tam samej! To jest historia z zarabianiem erotyka w tle... Taniec tańcem, ale mnie sie wydaje, ze pojechała tam zarabiać innym sposobem rownież... Nie pisze tego, by oceniać jej postępowanie, osadzać itp, bo nie wystawiam nikomu łatki - po prostu myśle, ze były ustalane pewne warunki, jak i z kim i to wszystko wymknęło sie spod kontroli... Przesadzili i zrobili dziewczynie krzywdę, zapewne były narkotyki itp... Pamiętacie aferę dubajska? Tam w grę wchodziły najobrzydliwsze i najdziwniejsze fatysze:/ Jesli te wyjazd miał taki charakter, to wole nie myślec co ta dziewczyna tam przeżyła:(

Gość gość
Tak do pracy.Sama tak pojechałam.Poniewaz na miejscu zapoznajesz sobie osoby i pytasz o pracę.Robisz sobie rozeznanie okolicy itp.Potem juz sama polecialam.Uwierz nie kazdy jedzie tylko dupe palic na sloncu.

Gość gość
Na wykop.pl jest nagranie wyczyszczone tło przez technikow i wyraźnie jest słychać jak mówi:"zgwałcili mnie"

Gość gość
"Zgwalcono mnie"

Gość gość
Biedna Madzia

Gość gość
Kurwa ale z was debile ktos wymysla ploty a wy wierzycie

Gość gość
Ona miala dobra prace w polsce debile leczcie sie i przestancie wymyslac. Policja jest od tego i Rutkowski a wy morda w kubel bo i tak nic madrego nie zmyslicie