Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Artival

Spotkanie po latach...

Polecane posty

Gość Artival

Hej wszystkim. Jestem tu nowy. Chcialbym sie poradzic/zapytac,moze ktos tez byl w takiej sytuacji... Po 18 latach przypadkowo wpadlem na kolezanke z liceum... Kiedys mielismy razem krotki epizod,tzn do niczego nie doszlo bo nam przeszkodzono w mieszkaniu mojej siostry. Ale do rzeczy. Mam 35 lat,dziecko i drugie w drodze.moja kolezanka 2 dzieci,samotna matka na dzien dzisiejszy... Zawsze w szkole mielismy sie ku sobie. I gdy w koncu postanowilismy spuentowac ta znajomosc przeszkodzono nam. Pozniej ja wyjechalem za granice. Ona wyszla za maz,ja gdy bylem w Polsce to probowalem ja odnalezc...jezdzilem do jej rodzicow...bez skutku...w koncu po 18 latach trafilismy na siebie w urzedzie miasta...serducho zabilo mocniej... Nie wiem jak to mozliwe ale nadajemy na tych samych falach... Wydaje mi sie ze znam ja od zawsze. Co najlepsze mysle ze ja kocham a ona kocha mnie...i mam dylemat bo bylbym w stanie rzucic to wszystko zeby byc z nia...szkoda mi tylko moich dzieci bo widze przez co przechodza jej dzieci...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować