Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzą o nowym etapie życia samemu lub z w miarę odpowiednią dla mnie

Polecane posty

Gość gość

kobietą

Gość gość
niech naprawdę coś już się skończy i najlepiej zacznie coś nowego

Gość gość
ja tez

Gość gość
ja mam podobnie, tylko, że jestem kobietą. chcę się w końcu otrząsnąć z miłości i zacząć żyć dalej...

Gość gość
tu nie chodzi nawet o miłość,chociaż może będzie,chodzi o taki najlepszy możliwy życiowy werdykt i będę pewien,że to ma tak już zostać,chodzi o święty spokój,o nostalgiczne wspomnienia obecnych chwil i radość,że już nie wrócą

Gość gość
"chodzi o taki najlepszy możliwy życiowy werdykt i będę pewien,że to ma tak już zostać,chodzi o święty spokój,o nostalgiczne wspomnienia obecnych chwil i radość,że już nie wrócą" - no cóż, jak powiedział ktoś mądry: "wszystko płynie "{, więc może skleroza złapie cię w najbliższym czasie :)

Gość gość
niestety daleko mi do sklerozy jeszcze

Gość gość
16:40 - tego nie wie nikt :D

Gość gość
i to zarówno w moim żyiu,mojej rodzinie ( coś już staje nudne i irytujące) i otoczeniu

Gość gość
myślę o bardziej realnych rozwiązaniach

Gość gość
Ja nie rozumiem. Chcesz coś zmieniać, to zmieniaj, rób coś np. poprzestawiaj meble w pokoju albo umyj do połysku klatkę schodową. :P Słowem oderwij du/psko od krzesła i monitora, i realizuj to co chcesz. Nie cierpię jak ktoś potrafi tylko żalić się, ale nie ma w sobie impulsu działania. Taki człowiek to koszmar!

Gość gość
i tak jak czasami sobie jeżdże i chodzę do miejsc związanych z dzieciństwem,ze studiami,tak chcę żeby obecne chwile przeszły do archiwum

Gość gość
to nie tylko ja na to mam wpływ,to się musi przestawić pewna koniunktura,nic na siłę,musi wyjść jaka jest naprawdę pewna sytuacja,ale mam zamiar wkrótce wystartować do pewnej dziewczyny,ale gdybym wiedział,że jest mi pisana samotność i będzie dla mnie najlepsza to poszedłbym np.do jakiejś płatnej pani która spełniłaby moje dziwaczne fantazje seksualne

Gość gość
one już po minucie "przechodzą do archiwum", trąbo :P

Gość gość
jakieś działania mam zamiar wkrótce podjąć,ale życie to naprawdę nie jest radziecka gospodarka planowa,w której planowano zmieniać pogodę

Gość gość
"koniunktura...sytuacja", "musi się przestawić" - życie masz jedno, zadbaj by w tym życiu żadne "koniunktury nie zatrzymywały cię w twoich działaniach. szkoda czasu bo on zapier/da/la i ockniesz się na skraju własnego grobu :P

Gość gość
a chciałabyś czy chciałbyś ocknąć się w małżeństwie z desperacji w którym np.mąż wypala,że jesteś obrzydliwa i tak naprawdę wolałby twoją koleżankę,chciałabyś mieć z desperacji dziecko,które nie lubiłoby twojego towarzystwa,nawet jak jakaś zmiana życia będzie dzięki temu to czy naprawdę było warto,naprawdę mogę być sam nad grobem,ale mając święty spokój

Gość gość
trzeba próbować i wkrótce lub za jakiś czas mam zamiar,ale do takich bzdur przestaw swoje życie to zawsze ostrożnie podchodzić