Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim zdaniem to kobieta się powinna starać

Polecane posty

Gość gość

Bo facet poświęca swoje życie by się dorobić, a ona wystarczy, że jest młoda, ładna i jest milutka. Więc to normalne, że facet powiedzmy 35 dorobił się, ma własną firmę i mieszkanie, więc randkuje z laskami, a to one się prześcigają która mu dogodzi bardziej (robi mu lody, daje dupki jak chce, robi mu smaczne jedzenie, zaskakuje). W przeciwnym wypadku kobiety sie rozleniwiaja maksymalnie. Facet ktory ma sie starac o dorobienie sie ma sie jeszcze potem starac zlowic kobiete? CZyli o wszystko ma sie postarac, a ksiezniczka przyjdzie na gotowe i niewiele da od siebie? Bez sensu. :D Robcie tak jak chcecie, ale ja nikt normalny takiej drogi nie wybiera tylko jakis slugus bez godnosci.

Gość gość
twoje zdanie goowno kogo obchodzi przegrywie

Gość gość
Facet dorabia się dla siebie i dla swojego ego, a nie dla kobiety, debilu :O

Gość gość
"twoje zdanie goowno kogo obchodzi przegrywie " x czemu tak niemilo? zdanie takiego kogos tez mnie nie obchodzi. x "Facet dorabia się dla siebie i dla swojego ego, a nie dla kobiety, debilu pechowiec.gif " x wy kobiety jestescie tak mile i lepsze od facetow. kazda za nic potrafi nazwac faceta debilem. czemu tak niemilo? czy ja nazwalem cie debilka? wiec z czym wyjezdzasz do ludzi, nie potrafisz trzymac na wodzy emocji?

Gość gość
"Facet dorabia się dla siebie i dla swojego ego, a nie dla kobiety, debilu pechowiec.gif " x tak. a kobieta z tego korzysta. wiec nie wiem po co to piszesz. czy jakas kobieta moze bez przeklenstw sie wypowiadac i z sensem? postaraj sie.