Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzegałam żeby nie trzymali wózka na balkonie...a teraz mają zajechaną...

Polecane posty

Gość gość

Ostrzegałam sąsiadów żeby nie trzymali wózka na balkonie. Trzymali go tam przez całe lato,jesień i zimę. Mają dużo większe mieszkanie od nas. Kupili wózek za 3 tys i co? I w tym momencie wózek wygląda jak po 6 dzieci. Wyblakły,zardzewiały.. Nie wiem jaka to firma,jaki model. My mieliśmy dla synka używany wózek ale o niego dbaliśmy i sprzedaliśmy. Kupiliśmy za te pieniądze nową,lekką spacerówkę. A oni teraz narzekają,że dali tyle pieniędzy a wózka nikt nie chce odkupić..bo co? Bo wyglada jak szmata.

Gość gość
Nie rozumiem :) Przecież to nie Twoja sprawa, nie Twój wózek, to z czym masz problem ? :)

Gość gość
Rozumiem, ze jako wspolnota sąsiedzka, występujecie do Kafeterii z wnioskiem o poradę, co dalszego użytkowania wyżej wymienionego pojazu, tudzież jego konserwacji w celu uniknięcia dalszych zniszczeń? Wniosek przyjęty. Wątek uważam za oficjalnie proszę uczestników o zgłoszenia porad w tej jakże trudnej dla nas sprawie. Łączę się w bólu.

Gość gość
Napewno anex sport!

Gość Joanna Palibroda
A CH. UJA cię to obchodzi tępa szmato? Nie masz swoich spraw, zeby cudzymi się zajmować. Co, też należysz do grona patrolu 24/h (moherowych berecików), ktore tylko z okna patrzą I nic innego nie robią, w domu syf I bur. del, ale przynajmniej wiesz co sie dzieje na osiedlu? Nie pozdrawiam