Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona smutnaaa

Jak wytłumaczyć ze

Polecane posty

Gość gość
Masz kilka odpowiedzi dlaczego i jakoś ich nie widzisz. Zadaj odwrotne pytanie , dlaczego ma mieć na Ciebie ochotę? Jesteś taka z******ta i sexowna? Robisz takie rzeczy w łóżku że szczęka opada? Miałaś 20 lat to miał ochotę teraz nie ma i tyle. Jeśli dla Ciebie uwłaczające podniecanie męża to masz odpowiedź. W łóżku wieje nudą, lepiej z***********a przy p****lu niż zmuszać się do sexu z kobieta która go nie podnieca. Ale ty nie przyjmujesz tego do wiadomości. Jesteś super to jego wina- takiej odpowiedzi oczekujesz?

Gość gość
13,55 ma racje

Gość gość
To wam już nie staje,jak nie macie jakiejś przebieranki w sypialni??? "faceci"... ja pier...

Gość Żona smutnaaa
Jednego nie rozumiecie: skoro ciagle ja wychodziłam z inicjatywa i wtedy było w miarę ok , rozmawiałam o moich spostrzeżeniach to dlaczego nadal tak jest? To chyba nie jest miłe ... dlaczego ciagle jedna osoba ma sie starać? Robie kolacyjkę, idziemy do kina, dzieci zawożę do rodziców na weekend a on wieczorem oglada tv... to ręce opadają.

Gość gość
Może rzeczywiście ma kochankę? Sama jestem kochanką 42latka i z tego co wiem to on z żoną seksu nie uprawia za często. Jak raz w miesiącu to już jest dużo.

Gość Żona smutnaaa
A tak na poważnie , naprawdę przy dwójce małych dzieci, codziennych obowiązkach macie siły i ochotę na wieczorne szaleństwa,przebieranki? Czy moze na przytulenie sie i namiętny sex?

Gość Żona smutnaaa
Wg mnie nie ma ale moze jestem naiwna... ale przy jego trybie pracy to noe miałby kiedy.... a do tych przechwałkow- to jak wyglada wasze pożycie?

Dzięki wielkie za wszelkie porady w tym obszarze tematycznym :) Na pewno mi się przydadzą :)

Gość gość
Cisza?

Gość gość
A ze niby faceci to całe życie tacy sexi, bez brzuszka itd... to im żony urodziły dzieci i te zony maja prawo miec troche cm więcej i tu i tam

Gość gość
zony urodzily dzieci no ale co ? facet powinien zmuszac sie do sexu mimo tego ze zona go juz nie podnieca ale powinien uprawiac z nia sex bo urodzila dzieci ?

Gość gość
No właśnie ty chcesz przytulenia i namiętnego sexu. Leżenie i marudzenie jak to dzieci niegrzeczne , sąsiadkę mąż pobił, a Gonzalez z serialu to 3 dzieci z kochanką ojca na. Potem ściągasz stary dres i oczekujesz że mąż rzuci się na ciebie jak ci z serialu... A on chciałby zerwać z ciebie sexowne stringi , podwinąć mini i zerznac ostro , wsadzić głęboko w krwisto czerwone pomalowane pod kolor szpillek usta. No ale ma co ma, wiecznie zmęczona babę z 2 dzieci to woli na tv popatrzeć. Kobieta nie musi być miss Polonia, może mieć za dużo tu i tam ale ma być kuwa sexowna. Inicjujesz zbliżenia? Chyba żartujesz, ty się domagasz a nie zachęca dzieci. Ciesz się że nie ma kochanki, jeszcze nie ma.

Gość gość
Ja to wszystko rozumiem, tylko dlaczego ciagle ja? No to jak to wyglada u was?

Gość Żona smutnaaa
Ale ja nie chodzę w starym powyciąganym dresie tylko jak juz to dopasowanym albo w normalnych ciuchach ( nie wierze ze wszystkie po pracy śmigają w kieckach i szpilkach ) mój maz tez ubiera sie po pracy w sportowe ciuchy ( niekoniecznie sexowne ), dbam o swój wygląd, do spania nie barchany a koszulka. I co?

Gość gość
Podnosze bo tez sie dowiem

Gość Żona smutnaaa
Czyli rozumiem ze mąż ma leżeć i pachnieć a żona ma latać w szpilkach w czerwonych ustach i zadowalać króla ? Ludzie piszcie realnie- jak przy dzieciach, które sie budzą, jak przy codziennych obowiązkach , stresie itd... to wszystko ogarnąć. Naprawdę chętnie sie dowiem jakie macie pomysły. Jak to u was wyglada?

Gość gość
Do gory

Gość gość
Mój też pracuje od rana do nocy ale zawsze znajdzie chwilę dla mnie, czasami zwalnia się z 2 godzinki i do mnie wpada a do domu wraca tak jak z pracy, czasami robi sobie w trakcie pracy przerwę, czasami mówi żonie ze jedzie na zakupy a potem ja mu daje jakieś mleko i mąkę aby miał alibi. I inne różne takie sytuacje. Znaleźć trochę czasu dla kochanki to nie problem, tym bardziej że z Tobą nie sypia a gdzieś się zaspokoić musi.

Gość Żona smutnaaa
No moze... ale nie sadze, znam jego prace i wiem ze tam czasem nie ma jak do wc isc a co dopiero do kochanki jechać :)

Gość gość
Niby dobrze że jesteś pewna jego wierności ale abyś się nie przeliczyła, jeśli chodzi o rvchanko to faceci robią się naprawdę przebiegli i pomysłowi.

po 15 latach? natura nie przewidziała, żeby po tak długim czasie wciąż rozpalać się na widok małżonka. pewnie są wyjątki, ale tak mało, że mozna to pominąć dlatego jest to popularny temat do filmów romantycznych.

Gość gość
Teraz jestem w związku ale kilka lat byłem samotnym ojcem. Pracowalem, gotowałem, zajmowałem się domem, spędzałem czas z synem, starczyło też czasu na randki i kawki. Teraz mamy 3 dzieci, w tym jedno malutkie o 21 dzieci idą spać a my szalejemy w sypialni. I nie pi€ ldol mi że przy 2 dzieci nie masz czasu i jesteś zmęczona! Z tego co piszesz wnioskuję że nie pracujesz, ILE GODZIN DZIENNIE ODKŁADASZ TRUDNE SPRAWY I ILE GODZIN SIEDZISZ NA NECUE, ILE GADASZ PRZEZ TEL? masz dużo czasu ale są rzeczy ważniejsze niż mąż. Też miałem taką żonę, zgrabna wręcz piękna 10/10 ale mało sexowna. Teraz mam 6/10 i jestem szczęśliwy.

Gość Żona smutnaaa
6.47- czytaj ze zrozumieniem- to mąż nie chce sie ze mną kochać a nie ja z nim. Pracujemy oboje, obowiązki staramy sie dzielić rowno. Jego praca bardziej stresująca.

Gość gość
Żono, ja facet 50ka na karku, oboje pracujemy dzieci dorosłe prawie, to fakt ale nikt mi nie powie że zmęczenie i stres osłabia ochotę na seks, ja pracuję prawie 300 godzin miesięcznie i mam codziennie seks a bym chciał dwa albo trzy razy dziennie. ..to twój facet ma problem

Gość Żona smutnaaa
No właśnie ...

Gość gość
Właśnie. ..nie wnikam w przyczyny stanu takowego ale ewidentnie przyczyna leży po jego stronie o ile nie pogorszyły się z wiekiem baaaardzo twoje walory fizyczne bo nie czytałem wszystkich Twoich wypowiedzi

Gość Żona smutnaaa
Oczywiscie nie wyglądam juz jak 20latka ale i on tez nie. Jestem normalna zadbana 34latka, on rok starszy.

Gość gość
Może zapytaj koleżanek z pracy jak pachniesz. Bo jak słyszę, co mówią kobiety o innych dziewczynach...

Gość Żona smutnaaa
No bez przesady...:):):) czy doprawdy wina musi zawsze leżeć po stronie kobiety?

Gość gość
Wypowiedz z 11.05 nie jest moja zbyt poważny facet jestem na takie teksty