Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy bardzo prosze czy ktos sie zna

Polecane posty

Gość gość

W pazdzierniku oblałam kolejny raz jazde i poddałam sie,załamałam.Myslałam ze kiedys bede mogła próbowac znowu,ale starszą mnie znajomi,ze jak bede miec dużą przerwe to bede musiala robic cały kurs,wykłady raz jeszcze i znowu płącic.ktos sie zna jak to jest?ile mozna miec max przerwy między egzaminami?

Gość gość
A nie lepiej zadzwonić do ośrodka jazdy i zapytać u źródła.

Gość gość
Tak zadzwonie pewnie jesli nikt mi nie odpowie...ale ja sie nawet zadzwonic boje,dostałam traumy na punkcie pj,jak przypomne sobie jak mnie oblewali łzy same mi lecą,tyle pieniędzy poszło w błoto,a ja nie jestem bogata

Gość MLXIII
wpisz pytanie na GOOGLE Jak długa przerwa może być pomiędzy egzaminami na prawo jazdy? Tam znajdziesz odpowiedź

Gość gość
Prwaik 91 ,czyli moge np za rok-dwa,po prostu isc do osrodka i zapisac sie na egzamin?

Gość gość
Tak zadzwonie pewnie jesli nikt mi nie odpowie...ale ja sie nawet zadzwonic boje,dostałam traumy na punkcie pj,jak przypomne sobie jak mnie oblewali łzy same mi lecą,tyle pieniędzy poszło w błoto,a ja nie jestem bogata xxx następna histeryczka kurwa bardzo dobrze; osoby o takiej kostrukcji psychicznej nie powinny prowadzić pojazdów mechanicznych. będziesz zagrożeniem dla siebie (chuj z tym) i dla innych

Gość gość
Teraz już rozumiesz autorko, dlaczego proponowałam tam zadzwonić, a nie pytać tu. Jak masz słabą psychę, albo gorszy dzień to omijaj kafe ;)

Gość gość
ok dziekuje wszystkim za odpowiedzi,a swoją drogą planuje isc po jakies tabsy uspakajajace,bardzo wiele przeszłam w życiu,nie zycze nikomu,pozdrawiam i dziekuje:)

Gość gość
Trzymaj sie i powodzenia - nie dziękuj!