Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę przebywać jako bezdomny

Polecane posty

Gość gość

Szukam miejsca w warszawie dworzec wschodni wieczorem , i tak mam depresje może park

a co się stało że jesteś bezdomny, a masz neta? w Warszawie nie ma przytułków, noclegowni?

Gość gość
brokeninside87 dziś Poczytaj co to sa darmowe hotspoty debilko.

Gość gość
No mam na pienku z matką w każdej chwili jestem wstanie się wynieść nie chce do przytulka bo tam od godz trzeba coś robić jestem chory i zniszczony

Gość gość
Skad masz net?może wyszukam Ci jakieś schroniska itd?

Gość gość
Grzecznie zapytała a Ty ja wyzywasz -ogarnij się. Tak to jest dziwne żeby bezdomny miał telefon i jeszcze Internet, bo niby gdzie ladujesz baterie ?

Gość gość
Zły jestem na maturę , szkole , wygląd , życie , mam problemy chce nawet ze sobą skończyć nie chce policji to moje problemy i tyle , dużo pracowałem byłem zdyskryminowany i nawet nie dopuszczony

Gość gość
To już chyba lepiej siedzieć w domu w ujowej atmosferze niż na zewnatrz. Ile masz lat?

Gość gość
Mam dość szantaży mamy mam 22 lata leków nie chce nie pomagają mi , mam problemy , życie c*****e, jestem brzydki i nie mam chyba takich włosów jakie chciał bym mieć i nie mogłem pisać matury mam sznurowke od buta to na niej chciałbym zawisnac

Gość gość
Chory tez jestem , zły na to ze ktoś ją pisał słyszę myśli

Gość gość
Skoncz ze soba tak bedzie lepiej dla wszystkich :-( Tylko uwazaj przy samoboju zebys nie skonczyl jak warzywo i mama bedzie ci musiala podcierac trzy litery

Gość gość
Wybrałem dlatego śmierć przez powieszenie w d***e mam tą szkole zostałem zdyskryminowany wszystko było beznadziejne a ja nie miałem pytań i opracowań , to czy ta laseczka ja pisała nigdy się nie dowiem była gorsza od em ie

Gość gość
Wiesz co. Ja Twoim wieku też się buntowałam. Teraz mam 25 lat i uwierz, wszystko się może zmienić. Odetchnęłam jak wyprowadziłam się z domu. Już nigdy nie spotkasz tak głupich ludzi jak w swojej szkole.

Gość gość
Mam to w d***e wszystko co zaliczylem skasowali , na grupie opracowania i pytania jedyny się uczyłem prawie bo przecież nie można było inaczej w tym chaosie , nauczycielka zgrywala ostra p******ila wgl wystawiła jedynki ludziom piszącym matury a poprawka w sierpniu ja tam nie wiem dużo wymyślala , za dużo chcieli tez matura tam praca to obowiązek czy praca a oni chuj wie co tak dziwne to było i tyle nie radzilem sobie też , p******** to dużo nasmiewania ze szkoły na Pradze ale jest na wyższym poziomie nauczania i tam ludzie też nie głupi

Gość gość
Znajomych tez nie mam , dziewczyny tez , ludzie uważają mnie za mieczaka niech się spojrza na tych swoich chloptasiow itp , mam problemy , depresję mogę posiedzieć w jakimś miejscu

gość wczoraj brokeninside87 dziś Poczytaj co to sa darmowe hotspoty debilko. gość dziś No mam na pienku z matką w każdej chwili jestem wstanie się wynieść nie chce do przytulka bo tam od godz trzeba coś robić jestem chory i zniszczony x aha,no to się nam rysuje obraz bezdomnego uciśnionego:D wrócisz do rodzicielki jak Cię wychuchają w dupę w parku, chyba że hipstersko zaprzyjaźnisz się z menelami:)

Gość gość
Sami są patologia do tego te teksty o nie douczeniu , krótkie spodenki zima , itp naladuje sobie telefon zw

Znajomych tez nie mam , dziewczyny tez , ludzie uważają mnie za mieczaka niech się spojrza na tych swoich chloptasiow itp , mam problemy , depresję mogę posiedzieć w jakimś miejscu x mój truskawkowo-bananowy placuszku, z takim cv nie musisz zostawać bezdomnym, wystarczy rejestracja do nas na kafe:) mogę Ci wymyślić nick i zaczniesz nowe, lepsze życie:)

Gość gość
Człowieku glowa do gory , bez matury tez jest zycie! Ba nawet Czasami lepsze niz z nia jeśli jestes madry i zaradny, ale nad tym musisz sam popracowac. Idz do pracy a facetom łatwiej o prace jakas fizyczna, znajdz pokój zabieraj manaty i tyle. Musisz odżyc i zmienić środowisko ludzi moze dzielnice. Zawsze mature mozesz powtorzyc, albo isc do szkoły dla dorosłych jesli w tej cie usraja. Daj spokoj zycie jest piekne tak w ogole tylko ludzie chca zawsze je komus spieprzyc. Rodzice coz...sama mam z tym problem ale dużo większej wagi. Ale nie odbieraj sobie życia i nie pakuj sie w zadne kłopoty szybka kase lewe zarobki z narkotykow itd bo dopiero soboe zycie spartolisz. Jestes jeszcze mlody wszystko przed toba! Powodzenia i glowa do gory bedzie dobrze.

Gość gość
Nigdzie k***o!! wychodzę o pracy o 23 i jak spotkam jakiegos syfiarza na wschodnim to ci p*********le ze lba rozumiemy sie?

Gość gość
Była dla mnie ważna i nie sprawiedliwa , nie jestem za radny itp poddaje się chyba w życiu chciałem miec tez długie ładne włosy ale na 60 procent takie mi nie urosna lustra mam pomylone z dużą różnica chuj wie , w d***e to mam i tak marne życie

Gość gość
Ee tam idę spać młody jestem 22 lata ale będę stał w miejscu teraz w*******lone mam na pracę , kursy , pomoc w domu mogę zostać bezdomnym juz mam też problemy przez które mogę skończyć nie boje się bezdomności , śmierci p*****le to

Gość gość
Boje się ze moje dane się rozpowszechnia k***ica mnie strzela

Gość gość
I stres ta sznurówka to nie najglupsza opcja mam dość

Gość gość
Będę brać po 300 kwetaplexa i żyć jak roślinka od jutra może pomoże mi to do końca życia

Gość gość
niemożliwe żeby ktoś się przejmował durna matura,zdasz później co za roznica,a nawet w innej szkole ,anonimowo