Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak już widzę w temacie nazwisko M. Żuk to nawet nie wchodzę

Polecane posty

Gość gość

$ygać już się chce, że wszędzie pełno jej fot i tematów. Ludzie tym żyją 24/24 jakby nic innego na świecie się nie działo, ani w ich życiu.

Gość gość
To spisek mający odwrócić uwagę od ważnych spraw na świecie. A ludzie jak zwykle się dają nabrać.

Gość gość
muzelmany skrzywdzily nasza rodaczke,poza tym jest to sprawa bardzo dziwna,wiadomo ze kazdy chce wyrazic swoja opinie !

Gość gość
co ci wiadomo o sprawie magdaleny rzóg??

Gość gość
A mi szkoda jej jeszcze te filmiki na jej fb i youtube, widać że była mądra, ciekawą osobą. A tu każdy ocenia po wyglądzie. To że zadbana, to zaraz szlauf, wcale tak nie musi być. I żal mi jej. Bo k****y i śmiecie różnej maści chodzą po świecie a normalni ludzie giną w tragicznych okolicznościach.

Gość gość
gość dziś Brzydkie kobiety i nieudacznicy tak chyba piszą. Normalni ludzie inspirują się lepszymi od siebie, by samemu się doskonalić i pozbywać kompleksów. Zauważ, że szczęśliwi nigdy źle nie mówią o innych. Zwykła dziewczyna, a poza tym to tragedia i nie jest to miejsce na rozmowy o jej wyglądzie. Dla mnie ta cała sprawa jest bardzo podejrzana i nie dziwię się, że wywołuje tyle emocji.

Gość selekcja naturalna
tępa suka to takie rezultaty