Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 latek nie wie czego chce jak to ?

Polecane posty

Gość gość

Mam ochote poznac starszego faceta Moj facet nie chce nic ze mna planowac zadnego wspolnego mieszkania zadnych dzieci slubu itp. Chce poznac kogos wartosciowego kogos kto wie czego chce

Gość gość
Mam to samo. Mi się w ogóle podobają faceci przynajmniej po 40stce, a mam 28 lat, z tym że ja niekoniecznie chcę zakładać rodzinę czy brać ślub, ale chcę mężczyznę, od którego mogę się uczyć, który będzie mnie inspirował, będzie umiał podjąć decyzję i będzie konkretnym gościem.

Gość gość
facet z ktorym probowalam cos zbudowac przez ostatnie 2 lata,tez nie wiedzial czego chce.,,w zeszlym miesiacu skonczyl 42 lata,masakra,nie wyglada na tyle,max 35,jedyne o czym mysli na codzien to trening,sauna,jedzenie.

Gość gość
A po co mu baba i bachory? Dzisiaj faceci sa zadbani, dobrze zarabiaja, uzywaja zycia - jestescie w czarnej doopie biedne polskie zalosne dziewuchy - nikt juz z wami nie chce "zakladac rodzin" - skonczycie samotnie w kawalerce na kredyt z kotem.

Gość gość
Rodzinę to można zakładać z młodszą, ale młodsze są poyebane. Te stare też poyebane i desperatki. Dzisiaj nie ma związkowych perspektyw dla faceta, wszystkie baby są w dużej mierze żałosne i wystarczy jeden guziczek nacisnąć i zaraz wpadają w szał i słowotok.

Gość gość
Moj jeszcze nic nie zarabia bo wlasnie skonczyl studia ja natomiast bardzo dobrze zarabiam

Gość gość
Jak zwykle rozmowa musi zejść na pieniądze. Polska to kraj żałosnych dorobkiewiczów z doopy, nawet pogadać nie umiecie normalnie.

Gość gość
tu nie chodzi o kase tylko co chcemy od zycia nie moge z nimy zyc tylko dla jednego co to za zwiazek

Gość gość
olac to