Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w niedostępnej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość
Nie pisz już nic, skoro jestem laluniem i romantykiem w ciemnej "doopie" to nic do mnie nie dotrze z twojej gadki. :) Nie trać czasu.

Gość gość
nienawidzę takich frajerów jak ty ,ty jesteś frajer kmiocie,wybrałam romantyka a takich ****adełek jak ty od biologii goniłam jak najgorsze kanalie żeby mi zycia nie obrzydzali swoim syfem

Gość gość
nie jestes debilem i na pewno wszystko kiedys skumasz tylko mozesz to zrobic predzej, to niby na co kobiety leca wedlug ciebie?

Gość gość
ta powyzej to tylko wscieklosc laski ktora zostala odkryta, one wszystkie tak reaguja, kolejny standard. pomysl ty sie wkurzyles bo ci na lasce zalezy, a ta kobieta dlaczego takie rzeczy wypisuje w internecie? jakby jej to nie dotyczylo, bo faktycznie by wolala romantyka to by sie tak nie wsciekla. a tylko prawda boli

Gość gość
człowieku czy ty masz schizofrenie? sam ze sobą piszesz? daj poczytać temat

Gość gość
Uważam, że ludzie są różni. Znajdą się kobiety pasujące do twojego obrazu, szukające samców alfa, ale znajdą się też i te, które wolą "romantyków". Jedna zakocha się w mięśniach, inna w poczuciu humoru a jeszcze inna w pieniądzach. To jest właśnie w biologii - inne DNA, inne preferencje.

Gość gość
ja tak zawsze reaguje na takich kretynów i ich mundrości ,jak odkryta? zanim zacząłeś tu piszczeć dałam mu radę bo jestem podobna do jego upatrzonej,i tak ktoś tu ma rację ,jedna poleci na prymitywne samczydło a inna na dojrzałego i mądrego i delikatnego,wg upodobań,a ty chcesz dawać rady za wszystkie

Gość gość
Dziękuję za wszystkie rady (te bardziej i mniej trafne) muszę się z tym przespać i uporządkować wszystko w głowie. :) Ale jakby ktoś miał jeszcze jakieś podejrzenia to proszę pisać, wszystko jest na wagę złota.

Gość gość
niemozliwe jest, by kobiety mialy rozne upodobania, poniewaz to wszystko wyksztalcilo sie w czasach pierwotnych, gdy nawet nie bylo pieniedzy. :D wiec hajs owszem daje zasoby dla potomstwa, ale pierwotnie nie bylo hajsu tylko mieso ktore pozyskiwal silny facet. i tyle. silny brutalny facet. to sa w sumie oczywiste rzeczy, tylko umysl zaprzecza, by to wszystko bylo takie prymitywne. ale przeciez faceci do dzisiaj leca na atrybuty kobiet, ktore rowniez powstaly w czasach pierwotnych. tak wiec owszem baba wezmie sobie bogatego, ale niekoniecznie bedzie on ja podniecal. :D dwa romantyk dla kobiety nigdy nie byl przydatny. chyba ze jest slawnym grajkiem :) priorytety kobiet powtarzam: 1. silny samiec (brutal, agresor) 2. bogacz 3. model 4. ktos kto jest slawny

Gość gość
dobranoc państwu.

Gość gość
myślisz tak jak myśli tępa dzidka która chce się rozmnożyć :-) tak do nich celuj,nie do takich jak ja,ale domyślam się że mogę być rzadkim przypadkiem,rozczarowac cię? byłam modelką i miałam w d***e modelikow ,bogatych samczyków którzy chcieli się pochwalić swoimi pięknymi furami,odrzuciłam nawet mądrych bogatych dla mojej bratniej całkiem niemajętnej duszy :-) i jeszcze jeden szczegół uwielbiam anonimowość ,mam w d***e cały świat i kocham święty spokój

Gość gość
widzicie czego to baba nie wymysli by zamydlic facetom oczy, akurat przypadkiem jest to modelka, ktora odrzucila bogatych, modeli i badboyow a wziela sobie jakiegos romantiko. (mozliwe tylko w przypadku jesli ona ma 35 lat, roztyla sie i nikt jej juz nie chcial to wziela byle portki xD). dobranoc loszko klamliwa

Gość gość
aha i dziekuje za potwierdzenie tego, ze kobiety sa schematyczne i wciskaja kit. ;)

Gość gość
"Zakochałem się w świetnej dziewczynie, doskonale się dogadujemy, czuję się przy niej swobodnie. Zacząłem działać w tym temacie, ale jest... niedostępna. Pomyślałem, że może we mnie tkwi problem i nie jest mną zainteresowana, ale on absolutnie za nikim nie "gania". " ------ popieram, doopczy sie na boku pewnie (moze ze sponsorem..?) xD wiesz co autorze jestes dla niej swietnym... kolega. chociaz jesli czujesz sie przy niej swobodnie to moze odwazniej ja zaatakuj. kobiety lubia pewnych siebie i troszke bezczelnych mezczyzn, nie mysl tyle tylko dzialaj.

Gość gość
idiota z ciebie,a myślisz ze bycie modelką to takie nie wiadomo co? ze robisz z tego podejrzane kłamstwo? loszko,wlasnie to mnie brzydzi,wasz język wasze zaniżone wibracje szympanse zakała tego świata

Gość gość
Biedny chłopak, jeden z niewielu wrażliwych, kochanych ludzi, a Wy mu robicie wodę z mózgu. Prędzej bym z nim chciała być niż z takimi wszystkowiedzącymi, niekulturalnymi, obrażającymi facetami jak Wy.