Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bojkot Egiptu za śmierć Polki

Polecane posty

Gość gość

Polacy bojkotujmy Egipt za śmierć niewinnej Polki ! Nie jeździjmy tam, odradzajcie wszystkim ten kraj, zohydzajcie. Nie będą mieć wtedy kasy na zbrojenie, narkotyki etc. Miejmy honor Polaka, żeby nie sprzedać się za all inclusive !!! Udostępniajcie wszędzie

Gość gość
Poloki i bojkot ? hahaha wez sie nie rozsmieszaj Polok to bydlak, Poloki nie pomogły tej dziewczynie, nie zainteresowały się tylko NAGRYWAŁY SMARTFONAMI JAK LEŻY W DRZWIACH POLAK = KATOLIK = BYDLAK ! wstyd mi za moich rodaków każdego dnia, zagranicą nie ma gorszego bydlaka niz rodak polak

Gość gość
Baba która tańczy na rurze i sama jedzie do arabów niewinna być co do zasady nie może 🖐️

Gość gość
Ja tam na pewno nigdy nie pojadę

Gość gość
Racja, kraje arabskie to kraje zdegenerowane czyli muzułmańskie, ale powinno się bojkot rozszerzyć na niekorzystanie z kebabów i wszelkich usług Arabów w Polsce.

Gość gość
Kobiety samotne to chyba już ze strachu tam nie pojadą. Trzeba przyznać że dla Egiptu, to wyjątkowa antyreklama.

Gość gość
Kobiety "samotne" pojadą tam nawet jak będzie się paliło i waliło zwłaszcza te brzydsze.Po zamachu na turystów w Tunezji polki się wypowiadały że i tak będą tam jeżdzić.A podobno to faceci myslą kroczem:/

Gość gość
gość dziś Ach przestań. Tak piszesz jakby to był pierwszy incydent z Egiptu, a do tej pory nie było ani porwań, ani gwałtów, ani zabójstw. BYLY tylko media jakoś nie zrobiły nigdy takiego show jak teraz. Przypomna mi to sprawę E. Tylman, tysiące kobiet, dziewczyn zaginęło ale o niej dzień w dzień jak to wpadła do Warty

Gość gość
A ja nie zamierzam rezygnować z wakacji w Egipcie tylko dlatego, że jakaś wytatuowana disco niunia nabiła sobie guza, którego sama z resztą szukała. Także w nad Polskim morzem, jakby szlajała się samotnie po klubach i popijała drinki mogłoby coś ją spotkać.

Gość gość
A może jednak polscy faceci powinni zbojkotować Polki za to, że puszczają się z kolorowymi obcokrajowcami?!

Gość gość
Jak wam nie wstyd!!! wszystkim co tak złożeczą na Madzię żeby was to samo spotkało ,przez nieszczęśliwy splot wydarzeń sama pojechała do tej dziczy już na lotnisku czaili się na nią kozo/jeb/cy podali jej narkotyki gwałcili i bili zbiorowo na koniec upozorowali nieudolni samobójstwo że niby z 1 piętra młoda wysportowana dziewczyna wyskoczyła na trawnik i w wyniku odniesionych obrażeń zginęła nie zamordowały ja Rezydent ze wspolnikami a rząd egipski wszystko będzie chciał zatluszowac bo turystyka najważniejsza

Gość gość
Autorze jaki bojkot?! Polki to szmaty i sie zadaja z muzulmanami i ciapakami i nic z tym nie zrobisz. One beda tam lataly bo pragna muzulmanskiego i ciapatego pana i wladcy ktory je przeleci. Polki dostaly prawo decydowania o sobie i jak chca tam jechac i sie z nimi zadawac to nic z tym nie mozna zrobic poza uwiezieniem polek w wiezieniach by nie mogly wyjechac.

Gość gość
Mnie to raczej nie spotka, bo jestem tylko brzydkim Polakiem i na mnie piękni śniadzi faceci z wielkimi P. nie lecą !!!

Gość gość
Śmieszne macie się za Polaków a ubliżacie rodaczce którą nieszczęście spotkało jesteście nic niewartym gównem wypierdalać za miedzę dupy starym Niemcom podcierać tylko to potraficie w dupę włazić obcikrajowcą co traktoja was jak papier do dupy a na swoich pluć nic dziwnego że ten kraj zeszedł na psy i za co nasi dziadkowie walczyli za bandę konfidentów

Gość gość
A kto powiedział, że skoro piszę po Polsku to jestem Polakiem?

Gość gość
Wakacje w Egipcie dobrze się sprzedają, bo korzystne ceny za dobre hotele. Grecja, Włochy, ogólnie Bałkany to kupa kasy za all inclusive, tak samo jak Hiszpania, Portugalia, Cypr. Turyści wracają do Tunezji i do Turcji też, kto szuka guza wszędzie go znajdzie. Żadne biura nie pakują turystów na siłę w samolot, to nie transport jak do obozu koncentracyjnego za okupacji, tylko świadomy wybór wyjazdu. Do Izraela i Maroka też jeżdzą, a to, gdzie kto łazi i z kim się zadaje jego wybór

Gość gość
Nikt ogólnie piszę idioto myślałeś że indywidualnie się do ciebie zwracam

Gość gość
Jakaś Ukra j****a w*********j do siebie zmioki na Kresach kopać

Gość gość
"Idioto"? Typowa polska ksenofobia! Wybaczam ci.

Gość gość
11:32 No widzisz, a ciebie zadna nie chce i dlatego tak plujesz zolcia :D a co do wakacji w krajach muzulmanskich to dziwie sie ze ktokolwiek jeszcze tam lata... przeciez to chore kraje :/ lepiej dolozyc pare stow wiecej i poleciec w fajne miejsce. Grecja czy Hiszpania nie kosztuje majatku i raz w roku warto sie wybrac do cywilizowanego kraku a nie do arabusow... szkoda ze niektorzy ludzie (czesto tez Polacy) to takie cebulaki :/

Gość gość
Gdybym miała jechać do kraju, gdzie jest tanio i niebezpiecznie, wolałabym nie jechać. Lepiej zostać w domu i ewentualnie oszczędzać na coś lepszego. Jedni jeżdżą co roku na wakcje do krajów zagrożonych terroryzmem i wracają w całości, nie zawsze odstrzelą albo wybuchnie. Inni wolą nie ryzykować. Teraz strach wsiąść do samolotu, pociągu, metra, iść na koncert, bo nie wiesz, czy gdzieś się nie czają terroryści

Gość gość
gość dziś Jak wam nie wstyd!!! wszystkim co tak złożeczą na Madzię żeby was to samo spotkało XXXXXXXXX 1. na Madzię :D piszesz jakby to twoja 3-letnia córunia była. 2. ale z ciebie zakłamana hipokrytka, plujesz się na tych co jej nie wspólczują, a sama życzysz innym źle.

Gość gość
12:00 A w Unii Europejskiej dzięki donosom polityków PO/Nowoczesna też mówią, że Polska to chory kraj i że tu murzynów biją!

Gość gość
Wy jestescie chorzy! Kogos spotkalo nieszczescie a tutaj takie teksty... wiadomo ze glupio zrobila jadac tam sama, w ogole tam nie powinno sie jezdzic do tych dzikusow... Ale stalo sie, mloda kobieta nie zyje, to nie czas na talie beznadziejne komentarze... wspolczuje tej dziewczynie i jej rodzinie. A wy chyba nie macie empatii za grosz

Gość gość
Najlepiej nie wyjeżdżajcie nigdzie.

Gość gość
W Pięcioksięgu objawił się Bóg Jahwe. U Muzułmanów zaś objawił się rzekomo anioł Gabriel (ten sam od zwaistowania Maryi). Problem w tym, że rzekomy Gabriel rzekomo powiedział, że rzekomy Jezus nie jest rzekomym Bogiem. A co mówi Pismo Święte o aniele głoszącym inną Ewangelię? Przeczytajmy sami... "Ale gdybyśmy nawet my lub anioł z nieba głosił wam Ewangelię różną od tej, którą wam głosiliśmy - niech będzie przeklęty! Już to przedtem powiedzieliśmy, a teraz jeszcze mówię: Gdyby wam kto głosił Ewangelię różną od tej, którą [od nas] otrzymaliście - niech będzie przeklęty!" Czyli wychodzi na to, że ten mahometowy anioł to anioł przeklęty. Chyba nie muszę dodawać, że anioł przeklęty to po prostu szatan. Czyli koniec końców - muzułmanie wierzą w szatana. To religia czysto satanistyczna. Tylko ubrana w gadki typu "miłujący pokój". Już imigranci pokazali, że to "miłowanie pokoju" polega na zabijaniu i gwałceniu niewiernych.

Gość gość
Tak naprawdę to wszędzie trzeba się pilnować, bo w cywilizowanej Hiszpanii znajomą pobili i okradli i co? Ma się nie ruszać z domu? W środku dnia na deptaku w Barcelonie. Pełno patologii lokalnej żeruje na okradaniu turystów, trzeba się pilnować i tyle

Gość gość
A jak bezpiecznie jest nad polskim morzem zapytajcie najlepiej Iwony Wieczorek!

Gość gość
Wiadomo ze wszedzie trzeba uwazac, ale kraje islamskie to juz w ogole inny swiat i ryzyko, zwlaszcza dla kobiet jest duuuzo wieksze... sposob patrzenia muzulmanow na swiat diametralnie sie rozni od patrzenia normalnego czlowieka. Poza tym oni gardza nieislamistami, to sa dla nich smieci. Po co sie tam pchac to nie wiem.. ale dziewczyny bardzo szkoda mimo wszystko

Gość gość
Szkoda i nie wiem co jej rodzice teraz przzezywaja. Ja też mam córkę po czymś takim juz by mnie nie było