Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco channel

czy zdradzacie w snach?

Polecane posty

Gość coco channel

Czy zdarza Wam się zdradzić partnera/partnerkę we śnie, chociaż nigdy nie zrobilibyście tego w rzeczywistości?

Gość gość
up

Gość gość
Mi czasami śnią się trójkąty. Tzn ja partnerka i jeszcze jedna kobieta :)

Gość gość
Ja miewam erotyczne sny, zawsze gdy rano się budzę mam ochotę na seks, ale nie uważam tego za zdradę bo przecież nie mam wpływu na to co mi się śni

Gość gość
Tak, pewien znajomy ciągle mi się śni w romantyczno-erotycznych konfiguracjach. Ale ciężko nazwać to zdradą ;>

Gość gość
W sumie źle się wyraziłam. Śni mi się czasami, ale jeśli już to zawsze jest to jakaś dziwna scena. Jakbyśmy byli parą.

Przecież to nie jest zdrada. Gdyby mężczyzna podzielił się że mną wyznaniem, że zdradził mnie, bo śniło mu się, że pieprzył się z jakąś obcą kobietą, to chyba umarłabym ze śmiechu :D

Gość gość
No chyba, że notorycznie śnicie o kimś innym… Zdrada to nie jest, ale może być sygnałem, że sporo myślicie o tej drugiej osobie.

W snach częściej znajduje odzwierciedlenie to, co siedzi w naszej podświadomości niż to czym zaprzątamy sobie głowę na co dzień. Może nie tyle o to chodzi kto towarzyszy nam w snach, ale co z nim robimy ;)

Gość gość
Ja często śnię o swoim koledze w kontekście romantycznym… W dodatku kiedyś zdarzyło nam się śnić o sobie nawzajem w tym samym czasie. Nie pytałam go jaki to był sen, bo było mi głupio :D

Gość goscemaja
Ostatnio miałam bardzo realny sen. Z obcym mi mężczyzną uprawialam dziki seks. Był tak realny, az czułam jego smak i to jak we mnie wchodzi. Oczywiście w tym najszczytniejszym momencie się obudziłam:(.

Gość goscemaja
Koleżanko z 18:08 zadziałała telepatia. Zazdroszczę takiego kochania się z kimś wzajemnie, choć nieswiadomie:)

Gość goscemaja
Kiedy mam sny erotyczne z obcymi mężczyznami, nie traktuje tego jako zdrady. To jest dla mnie sygnał, że nie wytrzymuje podniecenia, ze pragnę seksu, pragnę orgazmow. Moja kobiecość woła o penisa doslownie.!:D

Gość gość
Rozsądne podejście, w końcu organizm musi jakoś zakomunikować swoje potrzeby. Może powinnam go gdzieś zaprosić :P

Gość goscemaja
Tak. Powinnaś :) lecz uważaj. Sny są idealizowane. Nie zawsze może być tak jak chcielibyśmy :)

Gość gość
No to trzeba się przekonać ;)

Gość gość
Jeśli mam erotyczne sny , to są one monoosobowe,tzn.zawsze śni mi się jeden i ten sam mężczyzna. Jestem od roku mężatką , mąż jest moim trzecim partnerem łóżkowym.Pierwszym był cioteczny brat , z którym się wychowałam od dziecka, straciłam z nim dziewictwo jako 16 latka i potem przez 3 lata kochaliśmy się przy każdej sposobności , w sumie ze 30 razy by się uzbierało. Drugim był kolega na studiach, to był 2 letni romans z kilkoma razami w łóżku a trzeci to mąż. We snach jestem zawsze w intymnych sytuacjach z moim ciotecznym bratem i robimy tak wyuzdane rzeczy , których nigdy nawet nie próbowaliśmy , ani też nie próbowałam z nikim innym.

Gość coco channel
pytając o zdradę w snach miałam na myśli sytuację, w której we śnie jesteście świadomi, że macie partnera/partnerkę ale mimo wszystko realizujecie swoje zachcianki z kimś innym. Bo kiedy się śni, to się nie wie, że to jest tylko sen, ale odbiera jako stan faktyczny :)

Gość gość
Sen to tylko sen.

Gość gość
Pytanie "czy to aby nie zdrada?" jest chyba wyrazem niepokoju czy na coś, co mi się śniło mój partner byłby urażony. Na różne rzeczy MÓGŁBY być urażony! Moja dziewczyna stanowczo nie zgadza się połykać, a mnie często się śni że właśnie to robi. Z wielką chęcią, z własnej inicjatywy, patrząc mi w oczy, mrucząc z zadowolenia. Ani słowa o tym jej nie pisnę, tak jak wy o zdradzie we śnie. Boję się jej urazy, choć to niby tylko sen. Sen nierealistyczny, bo ja wytryskuję, a ona pije chyba dłużej niż przez minutę.

Gość anka skakanka koleżanka
jejku ja też nie połykam ciekawe czy mężowi się to śni...

Gość gość
Czy byłabyś zła na niego, gdyby się przyznał do TAKICH snów?

nie, cieszyłabym się, że ma zaufanie by mi powiedzieć i starałabym się realizować jego marzenia, w końcu zależy mi na jego szczęściu, to oczywiste :)

Gość gość
Twoje obrzydzenie, czy myśl o jego szczęściu? Co jest u ciebie silniejsze? Czy jesteś inna niż większość dziewczyn tutaj?

dlaczego cokolwiek związanego z moim mężem miałoby mnie brzydzić? skąd mam wiedzieć że go to kręci skoro nigdy nie powiedział? masz tak że brzydzi Cię coś w Twoim partnerze partnerce? jeśli tak - współczuję Tobie i jemu/jej :(

Gość gość
Moja dziewczyna nie ukrywa, że sperma jest dla niej obrzydliwa, ale te obrzydzenie ma jakąś określoną siłę. Większą siłę ma dla niej radość z mojego szczęścia, które widzi we mnie jeszcze długo PO. W moim spojrzeniu na nią, na jej brzuszek, w moim przyklęknięciu i przytuleniu twarzy do niej. Ja jednak widzę, że to coś nietypowego dla większości. Przecież to budzi wściekłość i agresję u większości. Chociaż ich to nie dotyczy, choć to nie przymusowe, choć wymagające obopólnej zgody. A ty nie bądź taka pewna siebie, dopóki nie spróbujesz, czy uczucie wstrętu nie będzie większe niż się spodziewasz.

skąd pomysł, że nie próbowałam? :D nigdzie tak nie napisałam :D

Gość gość
Więc oby Wam się układało tak jak nam. Oby także Wam gwarancją monogamii był także szczęśliwy seks.

Gość gość
Ja także mam erotyczne sny, ale najczęściej śni mi się seks z moimi poprzednimi partnerami, zawsze po takim śnie podnoszę mężowi k****a i ujeżdżam go aż się spuści myśląc podczas stosunku o innych facetach.