Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przydarzyła mi się krępująca sytuacja. Wstyd.

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję pokój w prywatnym mieszkaniu. Właścicielem jest starszy mężczyzna, z zawodu psychiatra, miły i generalnie nieszkodliwy. Jakiś czas temu w niedzielę miałam wolne mieszkanie od rana. Skorzystałam z okazji i postanowiłam trochę zadbać o siebie. Zrobiłam sobie dłuższą kąpiel w wannie, a potem poszłam do kuchni zrobić sobie herbatę. I wtedy usłyszałam jak drzwi do mieszkania się otwierają. Właściciel wrócił wcześniej niż planował. Niestety nie zdążyłam przemieścić się do swojego pokoju. Mieszkanie nie jest duże, a drzwi do mojego pokoju są zaraz na prawo po wejściu do przedpokoju. Kuchnia jest dalej. Nie zabrałam też ze sobą szlafroka więc nawet nie miałam czym się zakryć. Usiadłam na krześle, skrzyżowałam nogi i zarzuciłam sobie włosy do przodu żeby zasłonić piersi. Właściciel zauważył, że nie ma mnie w pokoju bo drzwi zostawiłam otwarte, zaczął mnie wołać i przyszedł do kuchni. I teraz możecie sobie wyobrazić... Zapytał w żartach, że pani chyba na mnie czeka, trochę się śmiał ze mnie i żartował, że sypialnia jest tuż na przeciwko. Podsumował, że jestem piękna i że nie mam się czego wstydzić. Do tej pory nie mogę o tym zapomnieć i się krępuję spojrzeć mu w oczy.

Gość gość
Masz szczęście, że ten gospodarz to taki normalny, porządny facet nie robiący z tego wielkiej sensacji. Starał się nawet żeby nie było ci głupio obracając wszystko w żart. Na twoim miejscu wytłumaczyłabym jak doszło do sytuacji i też zażartowała, żeby nie było niezręcznie.

Gość gość
Ja najęci miejscu bym cię wziął na stole

Gość gość
Bo to jest generalnie bardzo sympatyczny, kulturalny, inteligentny i spokojny człowiek. W każdym razie na prawdę poczułam się skrępowana tą sytuacją. Nie była to akcja zamierzona i zupełnie przez przypadek to się stało. Gdyby nie wrócił wcześniej to by do tego nie doszło.

Gość gość
Tak się podniecił autor onanista wymyślona przez siebie już jakiś czas temu historyjką, że musiał na wszystkich forach o tym napisać. Pewnie chciałbyś być tym starszym jowialnym psychiatrą z młodziutką lokatorką, tymczasem musisz się zadowolić kumplami na melinie.

Gość gość
hahahahaha xD dobrze Ci tak!

Gość gość
Ta prowokacja juz była

Gość gość
To wcale nie jest śmieszne. Naprawdę to przeżyłam. Zwłaszcza, że jestem nieśmiała i aspołeczna. :o

Gość gość
kiepskie to provo...juz tamto o wlaścicielce mieszkania,która podgląda cię w łazience jak sobie golisz lepsze

Gość gość
Było bo pisałam już o tym zaraz jak to się stało, ale cały czas się od tamtej pory wstydzę i nie wiem jak mam po czymś takim funkcjonować? :(

Gość gość
Daj spokój. Wyluzuj. Myślisz, że nie widział nigdy nagiej kobiety? :D

Gość gość
ten idiota znowu o tym lekarzu wynajmujscym pokoj hahaha

Gość gość
ten idiota znowu o tym lekarzu wynajmujscym pokoj hahaha