Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przydarzyła mi się bardzo krępująca sytuacja. Wstyd.

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję pokój w prywatnym mieszkaniu. Właścicielem jest starszy mężczyzna, z zawodu psychiatra, miły i generalnie nieszkodliwy. Jakiś czas temu w niedzielę miałam wolne mieszkanie od rana. Skorzystałam z okazji i postanowiłam trochę zadbać o siebie. Zrobiłam sobie dłuższą kąpiel w wannie, a potem poszłam do kuchni zrobić sobie herbatę. I wtedy usłyszałam jak drzwi do mieszkania się otwierają. Właściciel wrócił wcześniej niż planował. Niestety nie zdążyłam przemieścić się do swojego pokoju. Mieszkanie nie jest duże, a drzwi do mojego pokoju są zaraz na prawo po wejściu do przedpokoju. Kuchnia jest dalej. Nie zabrałam też ze sobą szlafroka więc nawet nie miałam czym się zakryć. Usiadłam na krześle, skrzyżowałam nogi i zarzuciłam sobie włosy do przodu żeby zasłonić piersi. Właściciel zauważył, że nie ma mnie w pokoju bo drzwi zostawiłam otwarte, zaczął mnie wołać i przyszedł do kuchni. I teraz możecie sobie wyobrazić... Zapytał w żartach, że pani chyba na mnie czeka, trochę się śmiał ze mnie i żartował, że sypialnia jest tuż na przeciwko. Podsumował, że jestem piękna i że nie mam się czego wstydzić. Do tej pory nie mogę o tym zapomnieć i się krępuję spojrzeć mu w oczy.

Gość gość
a po kąpieli wytarłaś się czym- papierem toaletowym ..fantastko

Gość gość
to bedzie dla ciebie szok ale niektorzy wycieraja sie RĘCZNIKIEM!

Gość gość
poszłam do niego do łóżka mokra.... pachnąca. nie spoglądając mu w oczy ...ależ on obdarzony jest...

Gość gość
Dokładnie. Wytarłam się najzwyklejszym ręcznikiem i go odłożyłam w łazience. Poszłam sobie do tej kuchni nastawić wodę na herbatę i nie zdążyłam się ubrać.

Gość gość
i gdy wrócił i mnie tak zobaczył to rozpiął rozporek i kazał zrobić sobie laske

Gość gość
Podszywy. :o

Gość gość
Kiedy już rozmawia się rozluzniła podszedł bliżej delikatnym muśnięciem ogarnął włosy z moich piersi rozsunowszy rozporek wypowiedział cicho lecz stanowczym męskim głosem "weź go"zaskoczona nie miałam wyjścia zaczęłam go delikatnie stopniowo coraz głębiej aż po same jaja do końca z połykiem i czynsz mam z głowy

Gość gość
A w tej bajce były Smerfy i pijany Gargamel albo naćpany Muminek ?

Gość gość
Powinien Cię wziąć na blacie!

Gość gość
na blacie też mnie brał, jak na swoje lata posuwał lepiej niż nie jeden młodszy. Czynsz z głowy i do tego orgazmy dobry interes zrobiłam przyznacie?

Gość gość
Co Cię skłoniło do wynajmowania mieszkania u jakiegoś starego faceta? :o

Gość gość
Fajnie, ale wstyd żaden, nawet on pewnie zadowolony jak to mężczyzna :)

Gość gość
Fajnie? Chociaż minęło już od tego zdarzenia trochę czasu ja nadal nie mogę o tym zapomnieć i funkcjonować w jego obecności jak wcześniej. Bardzo się wstydzę.

Gość gość
Co mnie skłoniło? Po prostu oferta mieszkaniowa mi odpowiadała, lokalizacja również więc się zdecydowałam. Nawet wolałam wynajmować mieszkanie u kogoś starszego niż razem z jakimiś rówieśnikami, którzy ciągle by imprezowali, pili i chcieli się zakumplowywać.

Gość gość
to pisze stary facet zboczeniec, czytałam to kilka miesięcy temu, rok temu ,2 lata temu,lecz się debilu

Gość gość
stary zbok pisze tu swoje marzenia seksualne i podnieca się że ktoś w to wierzy i odpisuje,pewnie wali swojego flaka pod brzuchem teraz

Gość gość
bajeczka

Gość gość
chcialbys cukiereczku :D az mi sie mokro zrobilo. p********abym sie