Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konkurencja w pracy. Jak się pozbyć?

Polecane posty

Gość gość

Udało mi się dostać bardzo dobrą pracę! Jestem rejestratorką w prestiżowej niepublicznej placówce medycznej w stolicy. Od jakiegoś miesiąca pracuje tutaj młoda dziewczyna, mam ją przyuczać i jej pomagać na początek. Kompletnie nie rozumiem tej sytuacji. Wyszpiegowałam już, że jeden z naszych lekarzy pomógł jej dostać tą pracę tutaj bo ponoć ma jakąś słabą sytuację. Co robić? :o

Gość gość
Pomagać, i stale podnosić swój poziom. Chcesz być niezastąpiona? :) Wierz mi, nie ma takich. A jak będziesz ryć, to pierwsza polecisz.

Gość gość
Ale ja jestem bardzo dobrym pracownikiem, mam już dłuższy staż i doświadczenie. Często brałam nawet dodatkowe nadgodziny w pracy, a teraz jest ona i zastępuje mnie. :o W dodatku to jeszcze studentka jest, studiuje niestacjonarnie. Ma zjazdy dwa razy w miesiącu w weekendy.

Gość gość
To jest nienormalne! Mnie nikt nie popchnął, nikt mi nie pomógł i sama musiałam sobie radzić żeby być tutaj na tym miejscu, a ona? Jeden z naszych lekarzy załatwił jej tą pracę i jeszcze wszyscy wkoło niej tańcują i są pomocni. Księżniczka normalnie.

Gość gość
To jakiej rangi jest to stanowisko? :D

Gość gość
Wyszpieguj coś niewygodnego o niej i rozpowiedz w firmie. xD

Gość gość
Powiedz ze wysyla pacjentow do innej przychodni to ja wyrzuca razem z krzeslem a lekarzowi podrzuć krzyżyk i wzory klauzuli sumienia