Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się pozbyć konkurencji w pracy?

Polecane posty

Gość gość

Udało mi się dostać bardzo dobrą pracę! Jestem rejestratorką w prestiżowej niepublicznej placówce medycznej w stolicy. Od jakiegoś miesiąca pracuje tutaj młoda dziewczyna, mam ją przyuczać i jej pomagać na początek. Kompletnie nie rozumiem tej sytuacji. Wyszpiegowałam już, że jeden z naszych lekarzy pomógł jej dostać tą pracę tutaj bo ponoć ma jakąś słabą sytuację. Co robić? :o

Gość gość
a co myślisz że w tej rejestracji zrobisz karierę, pokaż że jesteś lepsza na początek, tej się pozbędziesz a będą kolejne i co ? ich też się będziesz pozbywać ? w końcu zobaczą o co chodzi i pozbędą się i ciebie !!!! Ha poza tym jak pokażesz że jesteś najlepsza i niezastąpiona to cię zasypią dodatkowymi obowiązkami tak że się nie wygrzebierz

Gość gość
Ale ja jestem bardzo dobrym pracownikiem, mam już dłuższy staż w tej pracy i doświadczenie. Wcześniej często brałam nawet dodatkowe godziny w pracy bo ta placówka jest czynna cały tydzień i mogłam sobie lepiej zarobić, a teraz jest ona! W dodatku jeszcze studentka. Jest na 4 roku studiów, studiuje niestacjonarnie i ma zjazdy w dwa weekendy w miesiącu. :o

Gość gość
To jest nienormalne! Mnie nikt nie popchnął, nikt mi nie pomógł i sama musiałam sobie radzić żeby być tutaj na tym miejscu, a ona? Jeden z naszych lekarzy załatwił jej tą pracę i jeszcze wszyscy wkoło niej tańcują i są pomocni. Księżniczka normalnie.

Gość gość
toz to rzeczywiście praca marzeń, rejestratorka, phi :D

Gość gość
Zastanawiam się, jak można być lepszą rejestratorką niż druga - przecież wy tylko umawiacie wizyty i się uśmiechacie do klientów, gdzie tu pole do popisu?

Gość gość
Ta dziewczyna jest jakaś taka nieogarnięta, że tak to ujmę.

Gość gość
Puść jakąś plotę o niej. xD