Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa47

Dramat pochwy...

Polecane posty

Witam! Mam 19 lat i od prawie roku walczę z grzybicą pochwy. Stosowałam niezliczoną ilość tabletek, maści, globulek przepisanych przez ginekologów. Poprawa następuję na około dwa tygodnie. A potem znów pojawia się serowaty osad, bolesny świąd i pieczenie, które jest nie do zniesienia. Miałam robiony wymaz i według niego przepisane leki. Żadnej poprawy. Zrezygnowałam ze współżycia, nosze tyko bawełnianą bieliznę, nie chodzę na basen, saunę itd., myję się tylko szarym mydłem. Tracę siły i nadzieję na wyleczenie. Proszę, poradźcie mi coś, cokolwiek. Pozdrawiam!

Gość gość
Może powinnaś stosować probiotyki?

Gość gość
chodź bez majtek

Gość gość
Powinnaś to wszystko opowiedzieć ginekologowi.

Gość gość
Dziewczyno pewnie chodzisz ciągle w obcisłych dzinsach stad twój problem.Spodnie nie sa przeznaczone dla dziewczyn,stad twoje problemy.

Gość gość
Też miałam ten problem ,trafiłam na starszego ginekologa który poradził mi kurację czosnkiem .Przez 10 dni zalewaj 2 -3 ząbki czosnku wrzątkiem .Po ostudzeniu wypij wieczorem przed snem i tak 10 dni.Mi to pomogło a nawet po tej kuracji miałam cytologie jedynkę .Polecam .Pozbyłam się i grzybicy i bakterii .Co jakiś czas robię sobie taką kurację .Zapach może nie jest piękny ale pomaga

Gość gość
Ile wody do tego czosnku?

Gość gość
Popieram spod z 21.39 spodnie są nie dla kobiet.Pochwa wymaga ubrania nie obcisłego.Dlatego od dawna kobiety chodziły w zwiewnych ubraniach.

Gość gość
08,24 debilka jestes jakich malo