Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was brała NO SPE ? czy niskie ciśnienie i zawroty głowy są normalne ?

Polecane posty

Gość gość

w ulotce jest , ze nie ma istotnego wplywu na ciśnienie krwi, a ja czuje ze mi spadło ciśnienie, ziewam, jak chodze to mam wrazenie ze sie przewróce, gdy wstanę z fotela to nieregularne mocne bicie serca przez chwile, nie mam ciśnieniomierza ale wiem ze to objawy niedocisnienia, nie wiem czy teraz moge sie napic kawy czy lepiej nie :)

Gość gość
No spa jest lekiem rozkurczowym na mięśnie gładkie. Czy taka odpowiedź się satysfakcjonuje?

Gość gość
boże toco ty masz za organizm słaby że masz takie objawy po tym gooownie niedziałającym nospie...organizm jak dętka :O

Gość gość
dokłądnie, nospa to lipa straszna, na ból brzucha wzdęcia najlepszy jest lek na recepte Metoklopramid, przepisywany na nudności i wymioty ale super dziala na brzuch, po godzinie znikają wzdęcia, zgaga, ból brzucha, działa na zaparcia, niestety nie mozna go stale brać, skutki uboczne to u mnie straszna senność, zmęczenie , ziewanie, takie otępienie umysłowe , dostałam od rodzinnego

Gość gość
W ciąży dość często są problemy z ciśnieniem. Mi też strasznie spadło i pamiętam że ginek polecil mi jakieś kropelki z apteki bezpieczne dla dziecka. NoSpe też brałam na ból brzucha ale nie sądzę by to ona przyczyniała się do spadku cisnienia.