Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Faceci chyba nie widzą we mnie kobiety. Nie wiem. Niby jestem ładna, czasami ktoś pyta dlaczego taka ładna dziewczyna jest sama, co ja mam odpowiedzieć? Ze nikogo nie chce? Mam świadomość że fajnych mężczyzn jest niewielu i byle czego nie wezmę żeby nie być sama ,ale mnie chyba nikt nie chce. Owszem faceci mnie lubia, nie traktują jak kumpla , jak faceta tylko są dla mnie miło i grzeczni ale to jest raczej zwykła sympatia. Zawsze tak bylo. Jeśli chodzi o charakter to wedlug innych jestem szlachetna,mila, zwariowana , spontaniczna. Przykro mi az:(

Gość gość
Masz trzy cycki krzywy zgryz albo 6 palców u jednej ręki? Czy może masz odpychający charakter. Jeśli jesteś inteligentna to boją się ciebie poderwać

Gość gość
Podobno jestem inteligentna, wiele osób tak mówi, jak chodziłam do szkoły to nauczyciele też mnie chwalili za mądrość ,inteligencję więc coś w tym moze być. Boją się poderwać ? To powiem Ci ze sama próbowałam sobie poderwać chłopaka i mnie splawil :D drugi i trzeci nie ale okazali się niedojrzali więc odpuscilam. Chcialabym sie poczuc jak kobieta...w koncu 😠:(

Gość gość
Mam proste zeby, zadnych wad,chorob, ladna skore, cycki też sa nie takie male;)

Gość gość
Up

Gość gość
Trzy cycki to jest wada?

Gość gość
To zależy... gdzie masz ten trzeci :-P

Gość gość
nieważne gdzie byle by był taki sam jak pozostałe dwa:)

Gość gość
Między nogami by kolidował... :-O ...na czole też niebardzo

Gość gość
My tu o cyckach a dziewczyna potrzebuje poważnej męskiej porady!!. Może powiem ci tak ,,trafisz w końcu na swojego" tak świat jest skonstruowany że każdu komuś tam sie podoba:)

Gość gość
A czego szukasz w mężczyźnie?

Gość gość
za ile masz okres?

Gość gość
1 dzien cyklu mialam w wielki piatek, wiec oblicz sobie przy zalozeniu ze mam cykle 26-28 dniowe

Gość gość
Idioci

Gość gość
O tej godzinie trudno o poradę, panom się włączają instynkty Na pewno dajesz jakieś sygnały pt. nie ruszachce ona jest niedostępna

Gość gość
Nie szukaj na siłe i nie bierz byle kogo,jestes ładna to wczesniej czy pózniej trafisz na jakiegos konkretnego

myślę,że odpowiedź "nikogo nie szukam, nikogo nie potrzebuję nikogo nie chcę" jest super sprawdzianem, selekcją na faceta dla ciebie. Ten który bedzie umiał wziąć temu sprostać, ma dopiero szansę by zacząć na niego patzreć inaczej. Jesteś osobą ambitną i potrzebujesz kogoś niebanalnego.

ale nie odmawiej sobie przyjemnosci i zabawy. Tez traktuj taki podryw bez emocji, po prostu dzis zabawa a w poniedzialek do pracy ;)