Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety są zbyt łatwe i przewidywalne dla mnie

Polecane posty

Gość gość

najpierw opór i większość na "nie" i udawanie niedostępnej potem przy lekkim wycofaniu ze strony faceta zmiana zdania następnie całkowite oddanie i utrata rozumu dla NIEGO na końcu pretensje , wyrzuty , awantury i chęć całkowitego urobienia sobie na własne potrzeby i cele po tym wszystkim następuje KONIEC i uzyskanie statusu pokrzywdzonej

Gość gość
wydasz książkę? :P:P

Gość gość
ej no nie przesadzaj. :D dla mnie mężczyzna musi być przedsiębiorczy , prawdomówny i wiedzieć czego chce. to wszystko ustala się na początku znajomości. nie wywiera się presji na kogoś bo to się źle kończy i mądra kobieta to wie. nigdy nie wchodzę w żadne związki z narkomanami, alkoholikami, cholerykami i innymi chorymi psychicznie. i powiem ci, że gdyby wszyscy stosowali te zasady, a nie od razu łóżko, to nie byłoby tego zamieszania wokół wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia, jak mawiał śp.Stanisławski :P

Gość gość
mój facet też tak mówił, a potem spotkał mnie.

Gość gość
i w sumie nadal ma takie samo zdanie o innych kobietach.

Gość gość
Nie chce mi się polemizować. Mam za to propozycję: przerzuć się na męską miłość.

"nigdy nie wchodzę w żadne związki z narkomanami, alkoholikami, cholerykami i innymi chorymi psychicznie" X Mają swoje ułomności wytatuowane na czole czy zwyczajnie poznajesz po wąsach? A może zakladasz podsłuch w konfesjonale i na pierwszej randce każesz im się pójść wyspowiadać, spryciaro? :classic_cool:

Gość gość
Tylko faceci też są przewidywalni (w większości) i oczekują pewnych zachowań. Nie radzą sobie w innych sytuacjach i często reagują agresją lub nieufnością. Stąd różne schematy myślowe: seks na pierwszej randce to zło; jeśli będziesz łatwa on się z Tobą nie zwiąże; jak była zdrada to będą kolejne; to facet powinien zabiegać, bo uzna Cię za desperatkę. Przy nielicznych osobach można swobodnie wyłamać się z takich schematów. A jednak nie chcę wartościować tych przyzwyczajeń. Czego kto w danym momencie potrzebuje.

Gość gość
to widać czy jest narkomanem, alkoholikiem czy też innym łajzą. braki w uzębieniu, ogólnie niechlujstwo, to jest to, na co ci ludzie nie zwracają uwagi. ja zwracam nie tylko na schludny wygląd ale i też na to, co kto ma do powiedzenia. stąd wiem, z kim mam do czynienia. te "ułomności" są widoczne :P

Gość gość
Mężczyźni są zbyt łatwi i przewidywalni dla mnie Najpierw latają z wywieszonym jęzorem za kobieta, okłamując i oszukując, Potem się wycofują żeby kobieta zmieniła zdanie Zazwyczaj jak już osiągną cel nie potrafią niczym zabłysnąć i docenić tego co mają Na koniec pokazują totalny brak klasy jak się okaże, ze kobieta nie będzie na każde zawołanie i spełniać każdej zachcianki danego delikwenta Do tego dodam, ze każdy jest taki sam, taki sam podryw, te same kłamstwa, zachowanie, teraźniejsi mężczyźni są nudni, przewidywalni i nic sobą nie reprezentują.

Gość gość
A po co podsłuch? Wystarczy takiego delikwenta poobserwować w różnych sytuacjach zanim zapadnie decyzja o związku. A zresztą.... większość ma to wypisane na czole, wystarczy grzywkę podnieść patykiem lekko do góry :P

Gość gość
Autorze,z przykroscia musze stwierdzic,ze drugim porucznikiem Columbo to nie zostaniesz.:-)

Gość gość
autor ma rację

Gość gość z Paryża
Zawsze może się przerzucić na mężczyzn

Gość gość
tyle że propozycji chocby seksu to jeszcze nigdy nie dostalem, tylko zawsze jakies podchody, dlatego zostalem prawiczkiem, samotnikiem itp

Gość gość
kobiety lubią teatrzyk i są fałszywe i egoistyczne, oraz wredne, przewrotne. Kazda kobieta ma w intencji wykorzystac, oraz odwrocić, powszechna obłuda - 'facet' zawsze wykorzystywacz, egoista.

Gość gość
Przemawia przez Ciebie gorycz albo niechęć… Rzeczywistość jest bardzo wyrównana w kwestii wykorzystywania płci przeciwnej.

Gość gość
Oraz w kwestii wszelkiego rodzaju teatrzyków.

Gość gość
dla mnie kobiety są nieobliczalne

Gość gość
Ile masz lat autorze?

Gość gość
dla mnie każdy alkoholik jest łatwy do rozgryzienia i przewidywalny, co sprawia, że jest nudny jak flaki z olejem, do tego ta u niego zmienność nastroi, podejrzenia i przelewania swoich frustracji na kogoś są tak infantylne, że lepiej dać takiemu kopa w zad bez żalu, niż trwać przy takim żulu bez perspektyw, drogie panie konkubentki w takich związkach , nadopiekuńcze żony oraz młode dziewczyny.

Gość gość
jakoś nie mam zdania, żeby rzeczywistość była bardzo wyrównana w kwestii wykorzystywania płci przeciwnej, jakos nigdy nie myślałem, że mężczyzna moze wykorzystac:) nawet jakby telewizja 10 razy bardziej mówiła o wykorzystywaczach mężczyznach to bym tym bardziej w to nie wierzył

Gość gość
skoro są tak łatwe to czemu ich nie wykorzystujesz by zaspokajać prymitywne żądze.

Gość gość
Autor nieźle odleciał;)