Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Gazeta Wyborcza stracila swoj autorytet?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez 15-20 lat temu ta gazeta byla sumieniem narodu !

Gość gość
Bo kłamie ,Obraża Polskę i naszych bohaterów

Gość mia100wy
a ten węgierski Żyd to już Was kupił całkowicie i w 100 procentach ? ubliżanie Polakom na łamach tej gazety, podjudzanie , kłamstwo i prowokacje tej gazety spowodowało, że teraz GAZETA WYBORCZA jest traktowana jako makulatura i papier do podcierania zadu w wychodku za stodołą , prawdziwi Polacy upiją się z radości , gdy ta kłamliwa GAZETA padnie na pysk , jak wiadomo powszechnie , w tej GAZECIE pracuje tak zwana 'mniejszość narodowa' , która NIGDY W ŻYCIU nie życzyła Polsce i Polakom dobrze ! to tak w skrócie

Gość gość
"Przeciez 15-20 lat temu ta gazeta byla sumieniem narodu ! " x ale potem stała się propagandową szmatą. ja przestałem ją czytać po wyborach w roku 2005 kiedy na pierwszej stronie dali artykuł "wanna wassermana" opisujący jakąś gównianą historię wassermana który nie chciał zapłacić budowlańcom za zamontowanie wanny. pierwsza strona gazety wyborczej. każde g****o by wydrukowali byle walić w pis. uznałem że jak będę chciał takie g****a czytać to sobie kupię fakt. a że faktu nie kupuję to i od tej pory przestałem kupować GW. a potem już było z tym gównem tylko gorzej.