Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak obniżyć rachunki za telefon ???

Polecane posty

Gość gość

Mam siostrę w argentynie więc często rozmawiamy , ale jak tak dalej pójdzie to ja nie wyrobie na telefon . Dobrze że mam stacjonarny bo z komórki to bym dawno z torbami poszła . : oto mój ostatni rachunek : Abonamenty za okres 1.05- 31.05 2017 Plan bez ograniczeń 24 m 69,00 neostrada do 20 mb /s 24m 39,90 połączenia za okres : 1.04-30.04.2017 międzynarodowe 94 2 :43:03 139,93 Do zapłaty : 248,83 czy macie jakieś pomysły żeby płacić mniej ?

Gość gość
Mniej dzwonić

Gość gość
ale my naprawdę mało rozmawiamy . staram się ograniczać jak mogę 2,5 godziny rozmów na cały miesiąc to wychodzi po 5-10 minut dziennie

Gość gość
siostra do mnie nie może dzwonić bo ona z argentyny płaci bardzo dużo chyba 5 czy 10 zł za minute przeliczając na polskie pieniądze

Gość gość
dzwoniłam na tą całą infolinię to proponują jedynie mi obniżyć abonament o 30 zł ale kosztem tego nie będe miała darmowych rozmów w polsce tylko wszystkie płatne więc nie za bardzo się opłaca . Może zmiana operatora ?

Gość gość
oo k***a 250 zł za telefon ?????????????? nie wierzę !!! mi wystarcza 10 zł wykupuje pakiet :)))

Gość gość
......"Dobrze że mam stacjonarny bo z komórki to bym dawno z torbami poszła ...." xx Autorko bzdury wymyslasz, własnie na stacjonarnym idziesz z torbami, a na komórce byś miała niższe rachunki. No ale oczywiście trzeba poczytać w necie jakie sieci są typowo na zagraniczną ofertę, porównać tabele i dzwoniłabyś jak miliony polaków dzwonią do Anglii i z powrotem itd,

Gość gość
ja tez dzwonie z komórki do angli w ramach abonamentu na komórce płace chyba 40 zł