Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób zaprosilibyscie

Polecane posty

Gość gość

Jak zaprosilibyscie faceta na spotkanie?

Gość gość
never

"idziemy na piwo?"

banał, że chce sie haftać w stylu czy pojdziesz na kawę. Najpierw należy spytać się czy facet w ogole lubi piwo. Potem jakie woli, ciemne czy jasne, filtrowane czy nie, smakowe, mocne, delikatne, z pianą, zimne czy grzane, latem czy zimą. Należy przy tym dac mu odczuc, że on zna sie bardziej na piwie niż ty, pozwoli mu żeby z jego inicjatywy wyszło zaproszenie na piwo (ty tylko zapytałaś się czy lubi piwo). Niech ci opowie jakie i kiedy lubi pic piwo. Ja np nie przpadam zimą no chyba, że z sokiem, a uwielbiam każde zimne, kiedy jest gorąco latem.

Gość gość
ale kombinujesz kalafior. jak zaczniesz zawalac chlopaka pytaniami, jakie piwo lubi, przy drugim powie: chrzanie twoje piwo... spontanicznie i prosto: co, piwo?

oj tam, najpierw zapytałem czy w ogóle lubi piwo. ale gdyby zaprosiła mnie fajna dziewczyna (zakładam, że jej nie znam, ale podoba mi się), to nawet mogłbym dać zaprosić się na ślimaki z rzeżucha :)

Gość gość
Chodź do mnie na kolanko to będzie bzykanko .

po za tym chłopak, który nie wie jakie piwo lubi, nie jest warty zapraszania na piwo. No chyba, że nie lubi, wtedy już nie wnikajmy czy ma zgagę czy pierdzi, tylko należy już walic prosto z mostu, na co dałby się zaprosić.