Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie za to przezyc?

Polecane posty

Gość gość

Po zaplaceniu rachunków i innych dodatkowych wydatków, zostanie mi ok 700zl do końca miesiąca, tzn do 10... To około 21zl na dzień. Mieszkam sama i nie jem jakoś specjalnie dużo, do tej pory jednak nigdy się nie zastanawiałam nad tym co i ile kupuję. Nastały jednak gorsze dni i trzeba będzie zacisnąć pasa, jednak tu rodzi się moje pytanie. Czy to będą warunki glodowe?

Gość gość
Już było sporo tematów i osób, co udowodniły że nawet za zł tygodniowo idzie wyżyć

Gość gość
No wiem, że pewnie jakoś się niby da, tylko ja się obawiam, że będę musiała głodować i wszystkiego sobie odmawiać...

Gość były monsz
po zapłaceniu alimentów zostaje mi 1000 zł.mieszkam sam muszę za to wszystko opłacić daję radę .trzeba trzymać fason w każdej chwili,nawet wtedy kiedy wszystko się wali.

Gość gość
zostanie ci 700zł na samo żarcie, a ty lamentujesz że bedziesz głodować?! jprdl

Gość gość
były monsz, ale głodujesz? Masz pieniądze żeby czasem wyjść do knajpy czy kina? Ile musisz wydać na rachunki?

Gość gość
No nie tylko na żarcie, dojdzie jeszcze chemia (aczkolwiek jak na razie chyba wszystko mam) Chciałabym też pójść do kina czy restauracji. Poza tym do tej pory kupowałam drogie soki i żarcie ekologiczne...

Gość gość
Wcześniej miałam 2000 zł na rozwalenie i jakoś zawsze wszystko wydawalam...

Gość gość
jak się nie ma kasy to się rezygnuje z takich rzeczy jak np kino. Za 700 zł to masz jedzenia na dwa miesiące co najmniej, a ty się martwisz czy ci starczy do końca miesiąca, ale tak to jest jak się wydaje na głupoty i nie potrafi się rządzić pieniędzmi

Gość były monsz
stałe opłaty ok. 600zł. ciuchy z lumpexu,żarcie z biedry,czasami jakiś lokal z byłą.żadnych ekstrawagancji.nie zapożyczam się .żyję skromnie ale godnie.