Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie faceta który odszedł od zony do innej

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, jak to wygląda dalej na przykładach z życia

Gość gość
Jesli jesteś długoletnia kochanką, to nie licz na to, że odejdzie od żony.... oni nie odchodzą do stałych kochanek... odchodzą , jak ich małżeństwo się kończy, poznaja kogoś w kryzysie i z dnia na dzień zmieniają swoje życie.... faceci, którmy dobrze w domu nie odchodzą do kochanek, zaspokajają tylko swoje bydlęce rządze....

Gość gość
Ja znam. Moją nauczycielkę zdradzał mąż a potem ja zostawił i poszedł do kochanki. Ożenił się z nią i "ojcuje" jej 2 dzieci.

Gość gość
Tak ja znam ! I to moja najlepsza przyjaciółka dała duży mojemu mężowi! Zostałam sama z dziećmi i z niczym dla niej i jej dzieci niech się w piłkę smaży !

Gość gość
Żony koleżanka to najlepsza dla męża rvchanka.

Gość gość
Tak mój pożal się boże "ojciec" od siedmiu boleści gdy miałam 7 lat.

Gość roken
Tak ,znam Sa ze soba 30 lat

Gość gość
Mój wujek, są ze sobą ponad 20 lat i mają córkę.

Gość gość
Ciekawa byłam jak układa się w takim związku Osobiście nie znam, ale mam sąsiadów obok i chyba jest im razem dobrze Zastanawiające że ludzie siedzą w związkach bez miłości=przyszłości zamiast ułożyć sobie życie na nowo Byłam kiedyś na zajęciach rozwojowych i tam kobietka prowadzila wyklad, w którym mówiła jasno że nie trzeba czekać na księcia i mieć tego jedynego, bo w ten sposób nie jest się w stanie poznać kto do nas pasuje i z kim nam bedzie najlepiej w życiu To się tyczy kobiet i mezczyzn. Nie chodzi o skrajności by mieć milion zwiazkow, ale o to by nie bać się nowych znajomości, bo to daje gwarancję dobrego wyboru Jak uważacie, macie takie doświadczenia?

Gość gość
Ja pierniczę ale tu nocą siedzi dużo osób co zna facetów którzy odeszli od żon. :D Sfrustrowana kochanko co smaruje post za postem zapomnij o tym że on żonę zostawi dla ciebie.

Gość gość
statystycznie ilosc rozwodow jest porazajaca

Gość gość
Znam. Mężczyzna zdradzal. Ale nie odszedł do kochanki. Rozwód,bo nie kochał podobno już żony(choć każdy wie,ze przyczyną była wielka chęć posiadania dziecka, a jego żona była bezplodna). Ta Oskubala go równo. Po kilku miesiącach od rozwodu poznał kobietę , jest szczęśliwym facetem i ojcem.

Gość gość
Właśnie o takie przypadki chodzi, zdrada jest pierwsza oznaka że ten związek dobry nie jest

Gość gość
Tak znam, dwóch. Obaj wydają się szczęśliwi

Gość gośćut
i ja znam... ale już nie są ze sobą...

Gość gość
Znam dwa przypadki. W obu stworzyli długie, trwające do dziś związki. Jeden to było 30 lat temu, a drugi może z 10. W obu związkach są "nowe dzieci"

Gość gość
W tym pierwszym to mają już wnuki. Na początku ten odchodzący do kochanki mąż jest winny i cała rodzina wiesza psy, potem jak mija kilka lat, wszyscy się przekonują do kochanki, która staje się prawowitą partnerką i z czasem zaczynają współczuć, że mężczyzna miał złą pierwszą żonę. Oczywiście mówimy o kochance, która chce stworzyć normalny związek, jest świadoma, że będą kryzysy, problemy.

Gość RIPOSTOWANIE KOBIET OKOZAOKO
"faceci, którmy dobrze w domu nie odchodzą do kochanek, zaspokajają tylko swoje bydlęce rządze.... " x tak samo te kochanki zaspokajają swoje bydlęce żądzę. x "statystycznie ilosc rozwodow jest porazajaca " x tak ale w ok. 75% procentach rozwody inicjują kobiety (dane z gusu).

Gość gość
Czyli teza że warto szukać osób które nam najbardziej odowiadaja jest właściwym odzwierciedleniem rzeczywistości nawet jeśli może to być któryś z kolei związek, ważne że z odpowiednią osobą

Gość gość
Mnóstwo ludzi sie rozwodzi,żeby odejśc do innej/innego gdzie wy żyjecie w buszu,że nie wiecie co sie dzieje?

Gość gość
znam sa szczesliwym malzenstwem i maja dzieci, jest to mozliwe

Gość gość
Ja sama jestem w takiej sytuacji. Mąż dwa lata temu rozwiódł się z 1 żoną dla mnie. Teraz staramy się o dziecko a i nawet jego córka z pierwszego małżeństwa mnie polubiła :)

Gość gość
Polska 30% w porównaniu z taką Belgią 70% czy Czechami 60% to jeszcze ciemnogród ale lewicowe feministki walczą byśmy wyszli z tej ciemnoty i zabobonu jakim jest pełna rodzina

Gość gość
Dokładnie tak, Polacy musza dojrzec, ze lepsza nowa szczęśliwa rodzina niż stara udająca pozory na zewnątrz

Gość gość
Bo biorą gówniarze dwudziestoletnie niedojrzałe śluby a potem rozwody.

Gość gość
Ja się zakochałam w żonatym, co robić? :(

Gość gość
jestem żonaty, gdyby osoba , którą kocham czuła to samo i by chciała- to bym odszedł i tyle w temacie.

Gość gość
1. 30kilkuletnia kobieta z 2 dzieci - maz zostawil ja dla 20 latki 2. 50letnia z 3 dzieci - maz zostawil dla 20latki 3. 40paroletnia z synem - maz zostawil ja dla mlodszej 4. 30latka z corka kilka lat - maz zostawil ja dla 20latki osoby z mojego otoczenia, rodziny, znajomi

Gość gość
Tak bardzo go kocham. Już tyle czasu, tęsknię za nim w każdy dzień i w każdą noc.

Gość gość
gość wczoraj Jesteś tym typem co wyznał jej miłość a ona go olała?