Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie faceta który odszedł od zony do innej

Polecane posty

Gość gość
Rysio Petru zostawił żonę dla innej.

Gość gość
"jestem żonaty, gdyby osoba , którą kocham czuła to samo i by chciała- to bym odszedł i tyle w temacie" Dziękuję, to dla mnie bardzo ważne, mam chyba tak samo z moim G. kocham go za to że jest 😍 i za to ze jest przy mnie zawsze wtedy kiedy go potrzebuje

Gość gość
Żeby to jednego ☹ Pracuję z kilkoma takimi, a właściciel biznesu to ma już chyba 3 z kolei żonę. Okropny jest dzisiaj świat☹ Nie spoufalam się z nimi, więc nie wiem dlaczego się wypięli na żony, ale w sumie przykre. Wszyscy mają dzieci, dzieci szkoda ☹

Gość gość
Jeszcze mi się przypomniało. W maturalnej klasie ojciec mojej koleżanki zaszalał. Kręcił ze swoją sekretarką, tylko 4 lata starszą od własnej córki. Jak zaszła w ciążę to rozstał się z żoną i ożenił z tą sekretarką. Mama koleżanki też zaraz kogoś wyrwała, bo dentystka i okasiona. Wiem, że ten ojciec koleżanki dalej jest mężem tej byłej sekretarki swojej, mają drugie wspólne dziecko i biznes. Mamie koleżanki się zesrało, sama jesj teraz

Gość gość
Sfrustrowana kochanko choćbyś nie wiem ile tu postów nasmarowała to on nie rozwiedzie się z żoną dla ciebie bo jesteś głupia i brzydka. :D Poszukaj sobie wolnego faceta a od żonatego się odpieprz.

Gość gość
Sfrustrowana żonko pilnuj swoich rogów :D

Gość gość
Moj były mąż:) Dzięki temu rozwinęłam skrzydła i wyfrunelam daleko w świat. A były mąż żałuję bo czasem napomknie coś o powrocie;)

Gość moravian
znam, jest nim moj maz. ale nie bylismy kochankami, tylko przyjaciolmi. jego malzenstwo sie konczylo, dogorywalo od wielu lat. nie mieli dzieci. on jest takim facetem, ze nie zostawilby zony tylko dlatego, ze poznal kogos innego i prawdopodobnie wolalby byc z nia, niz ze mna, gdyby ukladalo sie im dobrze, a bylo niestety bardzo zle.