Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gdzie byłaś całą noc, powiedz k****, gdzie się szlajasz?

Polecane posty

Gość gość

Dzieci znów ryczą, ja czekam na ciebie jak pajac Wydzwaniam do ciebie raz, drugi, setny i następny . I zgadnij co do c***a?! Abonent jest niedostępny! Jasne k****, wyładowała ci się komórka. Możesz mieć mnie w d***e, ale tam płacze twoja córka, Zrobiłem kolację, położyłem spać ją, chciała do mamy, Gdzie jest mama, gdzie jest mama? Co mam powiedzieć - nie ma mamy? Gdzie ty byłaś w ogóle? Zobacz jak wyglądasz - jak zdzira, Ledwo trzymasz się na nogach, k***a - dawno żeś nie piła, Co to za strój? Przy mnie to ubierasz się w łachmany, Nic nie robisz tylko stękasz koczkodanie poczochrany, Ciągle niezadowolona, wielka pani obrażona Nie wiadomo na co k****, normalnie idealna żona. Przestań drzeć ryj na mnie, na mnie? Jeszcze masz czelność, Pamiętasz co obiecałaś mi na ołtarzu? Miłość i wierność! No jasne rozjeb ten talerz, niech sąsiedzi słyszą Myślisz, że Julce nie wstyd w szkole, że jej rodzice tylko krzyczą? Że jej matka co chwila z innym frajerem jeździ furą? Nie myśl sobie, że jesteś dupa, jesteś tylko domową kurą. I co, masz mnie za głupka? Przyprowadzasz tu tego dupka, Wiem, bo mówiła Julka, że ma k***a nowego wujka Wujka k***a! A ja w pracy tyram za dwóch, Ty przechlewasz te pieniądze, albo kupujesz se ciuch, Gdzie z tymi łapami?! Odejdź, bo rozp********z drzwi, Nie dość Ci tego syfu, przestań się drzeć, bo Julka śpi. No pięknie - Julka idź do swojego pokoju Ja zwariuję tutaj k****, serdecznie dość mam tego gnoju, Wychodzę, rozumiesz wychodzę, się wyprowadzam, Ja jestem zerem, wiesz, ale przynajmniej cię nie zdradzam (Żyjąc w gniewie, widząc siebie w niebie)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować