Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje dobrych tabletek na cellulit , ktos cos poleci

Polecane posty

Gość gość

spamerom dziekuje , wypiertalac!

Gość gość
Nie ma takich. To naturalny stan organizmu, nie zmienisz tego niczym.

Gość gość
Żadne tabletki nie działają. Polecam picie pokrzywy i zielonej herbaty w ilościach ogromnych. Mi bardzo pomogło. No i oczywiście masaże ostra szczotka i zdrowa dieta.

Gość gość
ja biorę hydrominimum na nadmiar wody w organizmie, detocell już konkretnie na celulit i używam balsamu perfeca na cellulit. Jest poprawa

Gość gość
gość dziś a na rozum już kasy nie starczyło?

Gość gość
gość dziś gość dziś a na rozum już kasy nie starczyło? x przepraszam a mozesz rozwinac swoja inteligentna wypowiedz

Gość gość
Oligo.DX to jeden z najbardziej innowacyjnych kosmetyków antycellulitowych. Regularnie stosowany działa nawet bez masażu. Oligo.DX to najlepsza odpowiedź na problemy kobiet borykających się z uporczywie nawracającąpomarańczową skórką. http://nplink.net/qsap63H5

Gość gość
Ja polecam bańki chińskie. Rewelacja na cellulit

Gość gość
Trening i dieta.

Gość gość
Wypróbowałam na swojej skórze mnóstow tabletek i balsamów na cellulit, ale żadne nie przyniosły mi skutecznego efektu. Dopiero Koleżanka poleciła mi zabieg VelaShape III w Klinice Dr Legrand wykonywany przez bardzo wykwalifikowanych kosmetologów. Jestem zachywcona zabiegiem, w końcu nie mam cellulitu a dzięki temu, że zabieg spowodował redukcje tkanki tłuszczowej aż o 8 cm, to mogę pokazywać nogi w krótkich szortach, całemu światu.

Nie bierz tabletek, one naprawde nie sa nic warte. Albo zabieg albo ciezka praca, treningi, dieta :) Ja kupila diete vitali i mi bardzo sprzyja i calkiem niezle sobie radze zarowno z kg jak i z cellulitem. Z kosmetycznych produktow polecam chlodzace sera, np slim cellu z bielendy albo serum z evelinee. Ja wole jednak bielende, ma nieco przyjemniszy sklad. Serum doskonale napina skore i nawilza, wiec nie ma koniecznosci stosowania niczego innego :)