Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbbina08

Najgłupszy film na świecie na youtube

Polecane posty

Gość gość
głupi to ten film jest ale czy najgłupszy na świecie... nie wiem do końca o co chodzi w tym filmie ale chyba o to że tego co nagrywał ten film to go zalało i go krowy zjadły ...

Gość gość
Kiedyś natrafiłam na podobnie głupi film ale nie pamietam tytułu ale na tym kanale co dałeś to takich głupich filmów jest więcejzobacz ten https://www.youtube.com/watch?v=jQCjJAQd_gY hehe

Gość Mateuszwajheprzelusz
to i ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=RAwuO9h4-kc&t=119s buhehehe ludzie to majom pomysły na tak głupkowate filmy jakie ktoś jeszcze zna najgłupsze filmy na świecie że po jednym razie nie chciało się oglondać ?

Gość gość
haha ale sie usmialem niektore nie najglupsze tylko durne te filmy jakich malo w necie haha mialem kiedys kanal na yt z glupimi filmikami z kotami ale konto mi youtube zablokowal hehe

Gość aniela2186
To mają być głupie filmy czy krótkie filmy czyli filmiki na yt ? :P Jak filmiki to na YT jest pełno takich głupich filmików np gadające koty :D może i nie jest to najgłupszy film wszechczasów ale te gadające koty potrafią rozbawić ;)

Gość gość
ten filmik gadające koty to szkoda tego filmu oglądać do d**y filmik ja polecam filmiki - Miłosz i Łukasz na biwaku są one na yt nawet już tu się te filmiki pojawiiły

Gość gość
bekowe filmy dajecie lubie się pośmiać chcę więcej ! :D :D :D

Gość gość
Filmiki gadające koty to dziecinada filmy dla dzieci 6 lat,raz obejrzałem i omijam już z daleka bo ani to głupi film ani śmieszny ,żenua

Gość marvell
a skąd wiesz że to najgłupszy film na świecie https://www.youtube.com/watch?v=CTpc0m0R8lo Powinien być jakiś ranking najgłupszych filmów z YT albo chociaż top lista tego typu filmików

Gość gość
Nie wiem czy są rankingi najgłupszych filmików youtube ale jest ranking najlepszych filmów yt :) wystarczy poszukać w necie trochę :P

Gość gość
dźwięki to typowe dla atmosfery kafeterii a film norma dokument i całkiem prawdziwy każdy kto wątpi to idiota leprze to niż reklama moda czy inne goowna jakich wiele na każdym kroku!!!!!!

Gość gość
NO LEPSZE OCZYWIZDA TO DLA CHORYCH POLONUSÓW

Gość gość
A co to polonus? Jakiś fajny filmik?

Gość gość
a znacie najmądrzejszy filmik na youtube jak to to poprosze o tytuły filmików xD

Gość gość
Samo to "najmądrzejszy filmik" jest głupie hehehe :D wszystko zalerzy od punktu widzenia i gusta som rurzne :P

Gość gargul
Najgłupszy film roku Draczny Wypadek

Gość gość
właśnie jestem po seansie filmowym tego filmu i przyznam że wartka akcja ,świetna gra aktorów, obsada filmowa bardzo dobra, muzyka i udzwiękowienie świetne, fabuła, scenariusz najwyższa półka!!!! brawa dla reżysera filmu !!!

Gość gość
Matko Bosko co to się stanęło to nie bywałe! Tak się wystraszyłem, że hej! To przerażający film na YT!

Gość gość
haha na tym kanale nabiwaku znalazłem jeszcze taki filmik Tajemnicze odgłosy z wnętrza ziemi https://www.youtube.com/watch?v=vv9_VvWmCiA Kto wie to prawdziwe czy autora filmu poniosła fantazja i to montaż?

Gość gość
super film , moim zdaniem te dziwne dzwięki są prawdziwe a jeśli chodzi o najdurniejszy film na świecie to zobaczcie film UFO w Polsce nad Wrocławiem

Gość gość
najgłupszy film gadające koty po polsku... poyebane te filmy z tymi kotami nie nawidze kotów!!!

Gość gość
Ten co montował ten filmik powinien czym prędzej udać się do psychologa i psychiatry może jest jeszcze do uratowania ;)

Gość gość
zarąbiste fajny filmik :D gość się zaciął haha JBL głośnik chciałem kupić ale cena trochę duża :/

Gość olusia177
Najgłupszy film na świecie ... hmmm... oglądnijcie sobie film draczny wypadek , autora filmu poniosła fantazja i dawno tak głupiego ale śmiesznego filmiku nie widziałam