Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY!!! MÓJ CHŁOPAK ZAGINĄŁ!!!

Polecane posty

Gość gość

W piątek rozmawiałam z nim po raz ostatni o 22 był u jakiegoś kolegi. Potem kontaktu już nie było... Był sygnał do wczoraj do 15, ale nie odbierał, jest w Niemczech, jego jedni znajomi zjeżdżają za parę dni do Polski. Telefon jest wyłączony nikt nie ma z nim kontaktu, wszyscy go szukają. Z tego co wiem to podobno dostał wpier... od tego kolegi w tamten weekend... ;((((( nie wiem co robić praktycznie odchodzę od zmysłów. Teraz już w ogóle myślę, że nie żyje i ehh... ;(((((

Gość gość
Na policje z tym idZ

Gość gość
Zgłoś zaginięcie na policję skoro od piątku nie ma z nim kontaktu i nikt z bliskich nie wie gdzie może być .

Gość gość
Może jest gdzieś w szpitalu skoro wiesz że został pobity.

Gość gość
Mam nadzeje ze zdechl a nawet ze jest juz zimny a przynajmniej tego mu zycze zeby jak najszybciej zostal pochowany i nietracila policja czsu i pieniedzy na poszukiwanie jakiegos smieca zyciowego:D:D

Gość gość
Nie zaginął tylko uciekł od durnej baby

Gość gość
Ty gościu, a ja Tobie życzę żeby Ci zdechło wszystko co kochasz i jak?? Nadal masz poczucie humoru?? A propo ja jestem w Polsce, a on w Niemczech i jedynie na jego znajomych stamtąd mogę liczyć...

Gość gość
A wpier... dostał podobno w tamtym tygodniu, ale jego najbliższy kolega powiedział, że nie było śladów pobicia, a teraz nie wiem jak sytuacja wygląda... Cholera...

Gość gość
Jesli ktos go zabil to mial napewno jakas racje w tym co zrobil nic sie nie robi od tak pozatym mysle ze juz powinien byc zimny szkoda czasu naposzukiwanie zwlok jakiegos jelenia

Gość gość
ale korfo słabe prowo korfo; wymyśl coś lepszego :P

Gość gość
Zgłoś się do Rutkowskiego, może nie tylko dla M. żuk zrobi akcje poszukiwawczą ale i dla twojego chłopaka.

Gość gość
Jak juz wystygnie to mu uwale stolca na morde fajna bedze mial kremacje

Gość gość
Ty autorko a wytłumacz mi sens, że zakładasz tu temat i krzyczysz do nas pomocy! Czego się spodziewałaś po takiej głupiej akcji, jak nie równie głupich wpisów. Jeśli uważasz że coś mu sie stało, to dzwonisz na policje, a nie krzyczysz na kafe.

Gość gość
Już nie wiem co mam robić... Jego znajomi zadzwonili na policję...

Gość gość
Wlusz se wibra i ciesz sie chwila autorko

Gość gość
W piątek powiedział, że musi coś załatwić niby z netem... Pożyczył od kolegi wiertarke i młotek... W domu sa wszystkie jego rzeczy, policja do jutra nic nie zrobi... Z tego co wiem dobieral się do jakiejś panny w tamtym tygodniu w sobotę, ale podobno do niczego nie doszło...

Gość gość
Hej autorko , nadal nic się nie wyjaśniło , nic nie wiecie co z tym chłopakiem się stało ?

Gość gość
Radzicie dziewczynie, by zadzwoniła na policję, a od kiedy mamy międzynarodową policję? Jeżeli chłopak zaginął w Niemczech, a ona jest w Polsce, to jak ma zadzwonić na policję?

Gość gość
gość dziś Radzicie dziewczynie, by zadzwoniła na policję, a od kiedy mamy międzynarodową policję? Jeżeli chłopak zaginął w Niemczech, a ona jest w Polsce, to jak ma zadzwonić na policję? x Normalnie, dzwonie na policje, podaje jego dane i miejscowość w jakiej był ostatnio, oni kontaktują sie z najbliższym posterunkiem tam w niemczech , tamci przyjmują rysopis, sprawdzają podany adres itd